Πολιτική

Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας των ΑΝΕΛ Μαρίας Δαριβιανάκη

Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας των ΑΝΕΛ Μαρίας Δαριβιανάκη

Θα παρίσταται και ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Παναγιώτης Σγουρίδης.

A-
A+
10/05/2019 | 7:35

Σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στις 19:30 μ.μ. θα γίνουν στους Αγίους Δέκα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας Ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ κας. Δαριβιανάκης Μαρίας.

Στην τελετή των εγκαινίων θα παραστεί ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, εκπροσωπώντας επίσημα το πολιτικό κόμμα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”  ενώ η πρόσκληση είναι ανοιχτή για φίλους, υποστηρικτές και πολιτευτές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η κα. Δαριβιανάκη με τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Σγουρίδη.

Σε ανάρτησή της στο facebook η υποψήφια Ευρωβουλευτής από τη Μεσαρά απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο με το ακόλουθο μήνυμα:

«Ως υποψήφια Ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., προσκαλώ όλους τους φίλους, χωριανούς, μη χωριανούς, μικρούς, μεγάλους και ανθρώπους κάθε εθνικότητας, στις 10 Μαΐου και ώρα 19:30 να προσέλθουν στα εγκαίνια του πολιτικού μου γραφείου, που θα γίνουν στους Αγίους Δέκα του Δήμου Γόρτυνας”. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα. Δαριβιανάκη κατάγεται από του Αγίους Δέκα, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και είναι η μοναδική υποψήφια από την Κρήτη που θα κατέλθει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ σε επίπεδο Κρήτης.