Πολιτική

Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη της ΝΟΔΕ Χανίων

Έκοψαν την πίτα τους τα μέλη της ΝΟΔΕ Χανίων

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η πρώην Υπουργός και βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

A-
A+
26/02/2018 | 22:51

Στο κοσμικό κέντρο “Πορτοκάλι Hall”, στον Πλατανιά Χανίων, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα έκοψαν απόψε Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 19:30 μ.μ. την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη της ΝΟΔΕ Χανίων της Νέας Δημοκρατίας  παρουσία της πρώην Υπουργού και βουλευτού του κόμματος κας. Ντόρας Μπακογιάννη, που ήταν και η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το σύνολο των πρώην βουλευτών και πολιτευτών του κόμματος, τα μέλη της ΝΟΔΕ, πολλά κομματικά στελέχη νυν και πρώην Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων του Νομού και πλήθος κόσμου.

 

Στην ομιλία της η κα. Μπακογιάννη, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, για το σύνολο της πολιτικής που ακολουθεί τόσο στα θέματα της οικονομίας, όσο και στα εθνικά θέματα.

Ειδική αναφορά έκανε στην επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση, δεν χειρίζεται με σοβαρότητα τα θέματα, τονίζοντας παράλληλα, ότι κανένας μέσα στη ΝΔ, δεν εμπιστεύεται ούτε τον Υπουργό Εξωτερικών ούτε τον Υπουργό Άμυνας, για τον τρόπο που διαπραγματεύονται.

Σε σχέση με τις επόμενες εκλογές η κα. Μπακογιάννη σημείωσε ότι  η ΝΔ θα δώσει τη μάχη με το κεφάλι ψηλά, καλώντας παλιά και νέα στελέχη της ΝΔ σε συστράτευση.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Χανίων, από την κα. Μπακογιάννη. Ενώ να σημειωθεί ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους προσκεκλημένους.