Πολιτισμός

Ασή Γωνιά : «Βούλιαξε» από κόσμο το χωριό για το γάμο του Μπικάκη! ( φωτό )

Ασή Γωνιά : «Βούλιαξε» από κόσμο το χωριό για το γάμο του Μπικάκη! ( φωτό )

Η επιτυχία της βραδιάς ήταν βέβαια εγγυημένη, καθώς βασικός τραγουδιστής ήταν ο Στέλιος Μπικάκης

A-
A+
20/08/2018 | 13:52

Η Ασή Γωνιά είναι ένα χωριό που ούτως ή άλλως διαθέτει ξεχωριστή ομορφιά.

Χτες βράδυ, ωστόσο, φόρεσε τα καλά του κι έγινε ακόμη πιο λαμπρό για να υποδεχτεί τη γαμήλια τελετή και την δεξίωση ενός αγαπημένου μας ζευγαριού: του Ρεθυμνιώτη Ανδρέα Μπικάκη και της Ηρακλειώτισσας Κωνσταντίνας Μανουσάκη.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Γεωργίου του Μεθυστή στην Ασή Γωνιά και λίγο αργότερα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου παρουσία φίλων και συγγενών που μοιράστηκαν ένα κομμάτι από τη χαρά των νεόνυμφων.

Κουμπάροι του ζευγαριού, οι Χατζηδάκης Νώντας, Κουτσούκου Ευαγγελία και Λαγουδάκης Δημήτρης, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους είδαν τον Ανδρέα και την Κωνσταντίνα να λάμπουν από χαρά σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Την ίδια κι ακόμη μεγαλύτερη χαρά ένιωθε αν μη τι άλλο και ο αδερφός του γαμπρού, Βαγγέλης, με τον οποίο ο Ανδρέας «τρέχει» το πιο δημοφιλές μπαρ του Ρεθύμνου, το Metropolis Society Bar.

Μετά την τελετή, οι 1.000 περίπου καλεσμένοι (ανάμεσά τους και πολλοί ντυμένοι με παραδοσιακές Κρητικές φορεσιές) κατευθύνθηκαν στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασή Γωνιάς, εκεί όπου το γλέντι δεν άργησε να ανάψει συνοδεία Κρητικής μουσικής.

Η επιτυχία της βραδιάς ήταν βέβαια εγγυημένη, καθώς βασικός τραγουδιστής ήταν ο μοναδικός Στέλιος Μπικάκης, ο οποίος κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία και με τη βοήθεια μιας καλοκουρδισμένης ορχήστρας να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Πηγή: DayNight.gr