Νότια Κρήτη

Eκδήλωση με θέμα: «Tυμπακι – Aπό τη ναζιστική ισοπέδωση στην ανοικοδόμηση και την ανάπτυξη»

Eκδήλωση με θέμα: «Tυμπακι – Aπό τη ναζιστική ισοπέδωση στην ανοικοδόμηση και την ανάπτυξη»

Την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Τίτου Τυμπακίου.

A-
A+
10/08/2018 | 14:26

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΤΥΜΠΑΚΙ – ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Τίτου Τυμπακίου.

Θα προβληθεί ταινία διάρκειας 40 λεπτών με μαρτυρίες κατοίκων του Τυμπακίου, που βίωσαν την ισοπέδωση και την Κατοχή.

Στην ταινία εμφανίζονται οι:

Ελένη Βογιατζάκη – Αυγούστα Σοφουλάκη
Άννα Επταμηνιτάκη – Καλλιόπη Τζειρανάκη
Ιωάννης Καπετανάκης – Ανδρέας Χριστοδουλάκης
Ουρανία Καπετανάκη – Μαρία Χριστοδουλάκη
Κλεάνθη Κολυμπιανάκη – Μαρία Ψωμαδάκη
Αικατερίνη Μαλεφιτσάκη
Γρηγόρης Μαλεφιτσάκης
Νικόλαος Μανιαδάκης
Ομιλητές της εκδήλωσης:

κ. Εμμανουήλ Γ. Χαλκιαδάκης, Διδάκτωρ Ιστορίας Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. & Διδάσκων (Ε.ΔΙ.Π.) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Π.Τ.Δ.Ε.) με τίτλο «Το Τυμπάκι και ο Ρόμελ κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».
κ. Ευλαβία – Μαρία Φασομυτάκη, Οικονομολόγος, Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ με τίτλο «Τυμπάκι: Από την οικονομική καταστροφή την περίοδο της Κατοχής σε πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης».
Μουσικός επίλογος με επιλογές από τραγούδια των μεγάλων συνθετών Μάνου Χατζιδάκη, Μίκυ Θεοδωράκη και Σταύρου Ξαρχάκου από τους Μανώλη και Αλέξανδρο Κανακάκη.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.