Ελλάδα

Η Emirates αναζητά στην Ελλάδα αεροσυνοδούς

Η Emirates αναζητά στην Ελλάδα αεροσυνοδούς

A-
A+
19/10/2018 | 9:46

Μία εκ των κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών, η Emirates, αναζητά μέλη για τη στελέχωση των πληρωμάτων καμπίνας και διοργανώνει ημέρα καριέρας «Open Day». 

Συγκεκριμένα σήμερα στο ξενοδοχείο Electra Palace (Ν. Νικοδήμου 18-20), η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, διοργανώνει «Open Day» για την κάλυψη θέσεων του πληρώματος καμπίνας.

Η εταιρεία αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς, και με διάθεση να προσφέρουν στους επιβάτες τη βραβευμένη εμπειρία της αεροπορικής εταιρείας Emirates.

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν το «Open Day» της Emirates την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, έχοντας το βιογραφικό τους στα αγγλικά μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία.

Δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή για την παρακολούθηση του «Open Day», περισσότερες πληροφορίες ωστόσο είναι διαθέσιμες στο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Οι υποψήφιοι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο. Όσοι διακριθούν, θα ενημερωθούν σχετικά με τις προθεσμίες για τις περαιτέρω αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

iefimerida.gr