επικαιρότητα

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Πειραιά

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Πειραιά

Το αδιαχώρητο στο λιμάνι εν όψει 15Αύγουστου

A-
A+
09/08/2019 | 10:56

Μεγάλη κίνηση επικρατεί και σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, αφού μαζικές είναι οι αναχωρήσεις πλοίων εν όψει της μεγάλης εξόδου των εκδρομέων τον δεκαπενταύγουστο.

Εκατοντάδες εκδρομείς έχουν κατακλύσει από νωρίς το πρωί το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία τους και να αναχωρήσουν για τους προορισμούς των διακοπών τους. Πολλοί από αυτούς θα επισκεφτούν το νησί της Κρήτης με προορισμό τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Ωστόσο, πολλοί είναι και οι άτυχοι που λόγω του κυκλοφοριακού χάους που πέριξ του λιμανιού, έχασαν το πλοίο τους. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και εκείνοι που κατάφεραν και έφτασαν στην ώρα τους είναι αναγκασμένοι να βρεθούν αντιμέτωποι με την ταλαιπωρία αφού αρκετά είναι τα πλοία που δεν φτάνουν στην ώρα τους προκειμένου να επιβιβαστούν για τον προορισμό τους.

Η παρακάτω εικόνα απεικονίζει πεντακάθαρα το πρόβλημα που εντοπίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με στοιχεία που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς) για σήμερα είναι προγραμματισμένες από το λιμάνι του Πειραιά 28 αναχωρήσεις πλοίων, αφού όσο πλησιάζει ο δεκαπενταύγουστος οι εκδρομείς που αναχωρούν είναι όλο και περισσότεροι.

Σημειώνεται ότι προ ημερών ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης εν όψει της κορύφωσης των αναχωρήσεων ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα λιμάνια της χώρας από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.