Άκουσον άκουσον

Αναπάντητα ερωτήματα

Αναπάντητα ερωτήματα

A-
A+
25/09/2018 | 22:16

Δεν είναι η πρώτη φορά που υποβάλλονται ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Γόρτυνας τα οποία, αν και αρκετά σοβαρά, είτε δεν απαντώνται, είτε απαντώνται ετεροχρονισμένα.

Στο τελευταίο μάλιστα Δ.Σ. ξεχωρίσαμε τρία, αρκούντως σοβαρά, τα οποία υποβλήθηκαν από την δ.σ. Σφακιανάκη Μαρία και τα οποία περιμένουν στην αναμονή για να απαντηθούν.

Το πρώτο αφορά την πορεία μιας εξασφαλισμένης χρηματοδότησης από το 2016 για τη διαμόρφωση της αυλής στο Δημοτικό σχολείο των Αγίων Δέκα, ύψους 138.000 ευρώ, έργο το οποίο αγνοείται η τύχη του!

Το δεύτερο έχει να κάνει με τους παιδικούς σταθμούς στο Δήμο, οι οποίοι άγνωστο γιατί δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει να λειτουργούν και να δέχονται παιδιά, αν και τέλη Σεπτεμβρίου.

Και το τρίτο αφορά τις μελέτες δικτύων για το φράγμα Πλακιώτισσας, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες επεκτείνονται αρκετά στον όμορο Δήμο και συνδιαχειριστή του φράγματος, σε αντίθεση με την ΔΕ Κόφινα που μόλις και μετά βίας καλύπτουν ένα διαμέρισμα.

Τα ερωτήματα έγιναν, αλλά οι απαντήσεις βρίσκονται καθ’ οδόν…..

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.