Νότια Κρήτη

Με καταγωγή από τη Μεσαρά ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ηρακλείου

Με καταγωγή από τη Μεσαρά ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ηρακλείου

Μετά τις εκλογές καθήκοντα Προέδρου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χριστοφοράκης.

A-
A+
27/11/2018 | 10:14

Μετά τις εκλογές και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου ήρθε η ώρα για την αλλαγή σκυτάλης και την παράδοση-παραλαβή στην Ένωση Φοροτεχνικών Ηρακλείου.

Η διαδικασία έγινε ομολογουμένως σε ατμόσφαιρα συγκινησιακά φορτισμένη αφού δεν ήταν και λίγα τα 20 χρόνια για τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο και Δήμαρχο Βιάννου, Παύλο Μπαριτάκη στο τιμόνι της Ένωσης. Έφτασε όμως και εκεί η στιγμή της αποχώρησης του. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση η παράδοση παραλαβή στο νέο Δ.Σ.της Ενώσεως Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου κατά το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες που μαζί προσπαθήσαμε από το 1998 μέχρι σήμερα.

Στον νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Χριστοφοράκη και σε όλα τα μέλη του, εύχομαι κάθε επιτυχία καλή δύναμη στην προσπάθειά τους θα είμαι κοντά τους σε ότι χρειαστούν όπως και το σύνολο των συναδέλφων μας. Να έχετε Δύναμη κοινή προσπάθεια και πάντα θετικά αποτελέσματα για τους φοροτεχνικούς».

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος κ. Δημήτρης Χριστοφοράκης ανταποδίδοντας τόνισε:” Ευχαριστώ από καρδιάς Πρόεδρε ! Ελπίζω να καταφέρω να σε διαδεχθώ επάξια και να συνεχίσω το μεγάλο έργο που επιτέλεσες όλα αυτά τα χρόνια”.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης μπορεί να διαμένει και να δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια στο Ηράκλειο κατάγεται όμως από το Διονύσι του Δήμου Γόρτυνας, όπου και βρίσκεται το πατρικό του.

Μάλιστα ο ίδιος διατηρεί στενές σχέσεις με τον τόπο καταγωγής του και τον επισκέπτεται αρκετά συχνά, εφόσον το επιτρέπουν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Από τώρα και στο εξής θα τον επισκέπτεται και με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης Φοροτεχνικών και γιατί όχι ευκαιρία να ακούσει και να καταγράψει τα προβλήματα του κλάδου και από τους φοροτεχνικούς της περιοχής και όχι μόνο….

Παλιός και νέος Πρόεδρος στην τελετή παράδοσης-παραλαβής.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.