Κύπελλο ΕΠΣΗ

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Ζαρός

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Ζαρός

A-
A+
21/09/2016 | 23:14

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο και κάτω από ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες στο γήπεδο του Καρτερού, ο Ζαρός χάρη σε τέρμα του Νταβιγλάκη  επικράτησε των Ελπίδων με 0-1 και πήρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ .

Στο 3΄  σουτ του Νουχάι έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Φιλιουδάκη , ενώ  στο 20′ ο Ζαρός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Νταβιγλάκη ύστερα από μακρινή μπαλιά του  Χελά ( 0-1).

Στο 24′ κεφαλιά του  Γιαλούση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζαρού, ενώ  στο 34′ σουτ  του  Πολυμερίδη απέκρουσε ο Παπαλεωνίδας . Τέλος στο   44′ ο  Νικηταράς δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 0-2.

Το δεύτερο μέρος  ολοκληρώθηκε με λίγες  ευκαιρίες εκατέρωθεν και το 0-1 να παραμένει υπέρ του Ζαρού που του έδωσε και την πρόκριση.

Ελπίδες: Παπαλεωνίδας, Καπελώνης (68′ Ανδρουλάκης), Αλεξανδρής (85′ Τζιώτης), Ζουμής, Βασιλάκης, Νικολάε, Γιαλούσης (46′ Γιακουμάκης), Τσαλίκης, Ανδρικάκης, Καλαμιώτης, Νουχάι.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Γιαννουλάκης, Πολυμερίδης Γ., Χελά (46′ Φραγκιαδουλάκης), Αλμπαντάκης, Καραφωτιάς (60′ Μεταξάκης), Πολυμερίδης Χ., Νταβιγλάκης (84′ Καμαριώτης), Νικηταράς, Κλαπάκης, Μπεζάνι.