Νότια Κρήτη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Χάρης Καραμανιτάκης!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Χάρης Καραμανιτάκης!

Του ευχόμαστε περαστικά, και να επιστρέψει γρήγορα στον χώρο που αγαπάει!

A-
A+
20/11/2018 | 16:31

Ενημέρωση από τον Αθλητικό όμιλο Ζαρού:

Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι φόβοι για την σοβαρότητα του χτυπήματος του κεντρικού αμυντικού της ομάδας μας, Χάρη Καραμανιτάκη, ο οποίος 29 του μήνα θα χειρουργηθεί στο χιαστό.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός, στο παιχνίδι της Κυριακής με το Ρωμανό, στάθηκε άτυχος σε φάση διεκδίκησης της μπάλας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο γόνατο!

Η μαγνητική έδειξε “ρήξη χιαστού” και έτσι ορίστηκε άμεσα το χειρουργείο.

Αυτό πάντως που θα πρέπει να γίνει κατανοητό από παίχτες,προπονητές και παράγοντες, είναι ο σκοπός και ο θεσμός του τοπικού ποδοσφαίρου. Εκεί ,όπου όλοι αγωνίζονται και “αγωνίζονται” όχι για βιοποριστικούς λόγους.

Ο σεβασμός στον αντίπαλο μας θα πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα κάθε ομάδας και αυτοσκοπός της. Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να έχει δεύτερη θέση στον αγώνα και οι προσωπικές μονομαχίες να γίνονται σε αθλητικά επίπεδα. Έτσι, θα αποφευχθούν ή έστω θα περιοριστούν τέτοιου είδους συμβάντα, τα οποία στεναχωρούν και δημιουργούν πρόβλημα πρώτα απ’ όλα τους ίδιους τους αθλητές, τους προπονητές και τις Διοικήσεις τους.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.