Αυτοδιοίκηση

Νέες ασφαλτοστρώσεις στην Αμμουδάρα

Νέες ασφαλτοστρώσεις στην Αμμουδάρα

Με ίδιους πόρους τα έργα από Δημοτική Αρχή.

A-
A+
21/06/2016 | 15:00

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη, επιθεώρησαν τις εργασίες που γίνονται στις οδούς 62 Μαρτύρων, Ελπίδας και Σελήνης, οδούς που εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και που οδηγούν σε σημαντικά μνημεία της περιοχής, όπως είναι ο Ι.Ν. Αγίων Πάντων που είναι και το μνημείο των 62 Εθνομαρτύρων.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Παρά τις γνωστές και σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσπαθούμε να διαχειριστούμε με τον ιδανικότερο τρόπο τους πόρους του Δήμου μας και να κατασκευάσουμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου.

Δεν είναι εύκολη αυτή η προσπάθεια, απαιτεί σωστό προγραμματισμό, όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας και θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ όλα τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας, όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, που με πολύ δουλειά καταφέρνουν αυτά τα αποτελέσματα».

 

ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ- ΑΣΦΑΛΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ- ΓΑΖΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΣΦΑΛΤΟΣ- ΓΑΖΙ