Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση με Σκουρλέτη θα έχουν τη Δευτέρα στελέχη της ΠΕΔ Κρήτης

Συνάντηση με Σκουρλέτη θα έχουν τη Δευτέρα στελέχη της ΠΕΔ Κρήτης

Θα του παραδώσουν τις επισημάνσεις της ΠΕΔ Κρήτης για το νέο νομοσχέδιο.

A-
A+
23/06/2018 | 12:37

Ο Δήμαρχος Χανίων και αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, Τάσος Βάμβουκας, θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα στην Αθήνα, μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της ΠΕΔ, Βασίλη Λαμπρινό και τον Δήμαρχο Αγ. Νικολάου και γενικό γραμματέα της ΠΕΔ, Αντώνη Ζερβό, σε αντιπροσωπεία που θα επιδώσει στον Υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Σκουρλέτη την πρόταση της ΠΕΔ Κρήτης για το νέο Νομοσχέδιο “Κλεισθένης 1” που αφορά την αυτοδιοίκηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση της ΠΕΔ Κρήτης είχε συσταθεί πενταμελής επιτροπή η οποία ανέλαβε να μελετήσει και να επεξεργαστεί το νέο νομοσχέδιο και να διατυπώσει τις επισημάνσεις της στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης πριν από την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου.

Επ’ ευκαιρίας ο Δήμαρχος Χανίων θα έχει επαφές με Υπουργεία, για ζητήματα που αφορούν το Δήμο του.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.