Blogs

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής

A-
A+
29/01/2022 | 10:24

Α Ν Ο Ι Χ Τ Η    Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η     24/1/2022

Αξιότιμους κυρίους,

Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (Πρόεδρο Ν.Δ)

Αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης  Αλέξη Τσίπρα (Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ)

Νίκο Ανδρουλάκη (Πρόεδρο ΚΙΝΑΛ)

Δημήτρη Κουτσούμπα (Γ.Γ. ΚΚΕ)

Κυριάκο Βελόπουλο (Πρόεδρο Ελληνικής Λύσης)

Γιάννη Βαρουφάκη (Πρόεδρο μέρα 25)

Αξιότιμοι κύριοι πολιτικοί ταγοί της ελληνικής κοινωνίας και αποκλειστικά υπεύθυνοι, με την ψήφο του ελληνικού λαού, διαμορφωτές των συνθηκών και των αποφάσεων, με βάση το σύνταγμα, για την διασφάλιση των συμφερόντων του λαού και της χώρας.

Σας απευθύνω αυτή μου την ανοιχτή επιστολή, ως κραυγή αγωνίας, διαμαρτυρίας και καλόπιστης πολιτικής κριτικής, ενός απλού ενεργού πολίτη, που η διαδρομή του έχει δείξει ότι, ούτε ψεκάζεται,  ούτε υπήρξε ποτέ πρόβατο, ούτε έχει φοβικά σύνδρομα στις αυθαιρεσίες της κάθε λογής αυταρχικής εξουσίας,  ούτε καταπίνει το πολιτικό κουτόχορτο, που απλόχερα προσφέρουν οι πολιτικοί σας σχηματισμοί με πρωταγωνιστή  την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία.

Γνωρίζετε άλλωστε όλοι σας ότι, πολλοί αφανείς Έλληνες έχουμε στάση ζωής, να μην πειθαρχούμε σε εντολές και υποδείξεις που ζημιώνουν το εθνικό συμφέρον και παραβιάζουν το σύνταγμα και τους νόμους, ασκώντας το όποιο λειτούργημά μας με υπευθυνότητα και εντιμότητα στα πλαίσια των κανόνων δικαίου και ηθικής.

Είναι γνωστό ποιοι και γιατί αντιστάθηκαν  στην διασπάθιση των χρημάτων του λαού σε ανύπαρκτες προμήθειες υπηρεσιών στον ΟΤΕ, αλλά και στο ξεπούλημα του κρατικού τηλεπικοινωνιακού μας οργανισμού στον κρατικό ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ άλλης χώρας (λέγε με D.T. δηλαδή της Γερμανίας) από την τότε κυβέρνηση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εθνική ασφάλεια των πληροφοριών και για την ασφάλεια των επικοινωνιών των Ελλήνων πολιτών.

Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, υπό την προεδρία του αείμνηστου ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ. (Αυτά για  ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ).

Όλοι εσείς και κυρίως τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας, προσέρχεστε στις κάθε 4ετιας εκλογές με τα προγράμματα σας, ζητώντας την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Μοναδικός σας στόχος, όπως διακηρύσσετε, είναι,  να διασφαλίσετε τα συμφέροντα του λαού, την προκοπή, την ευημερία, την υγεία, την ισονομία, την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες, την οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη, την λαϊκή συνοχή και ενότητα και άλλα πολλά και παράλληλα, να  προστατέψετε τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, σε όλα τα επίπεδα τηρώντας απαρέγκλιτα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους νόμους.

Για να δούμε λοιπόν τι κάνατε εσείς που κυβερνήσατε και εσείς που αντιπολιτευτικά και παθητικά πολλές φορές, παρακολουθήσατε όλα όσα συνέβησαν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ενώ υποσχόσασταν ευημερία στο λαό καταφέρατε και πτωχεύσατε τη χώρα, την υποβαθμίσατε παγκοσμίως, λεηλατήσατε τους Έλληνες, τους φορτώσατε όλη την ευθύνη με τα επονείδιστα μνημόνια, που όλοι όσοι κυβερνήσατε υπογράψατε, βροντοφωνάζατε ότι αν δεν υπήρχαν τα μνημόνια έπρεπε να τα εφεύρουμε, αναγκάσατε σε ξενιτιά χιλιάδες ελληνόπουλα και υποβάλλατε το λαό στη φτώχεια τη μιζέρια και στην αβεβαιότητα.

Τα Ζάππειο (1, 2 …) έγιναν “Ουδείς αναμάρτητος“, τα ΟΧΙ του λαού έγιναν ΝΑΙ στους οικονομικούς δυνάστες του και όλοι όσοι κυβερνήσατε ενδώσατε στα κελεύσματα των ξένων κέντρων, που μόνο τα συμφέροντα του λαού και της χώρας δεν εξασφάλιζαν.

Πως αντιδράσατε τότε ;;

Γίνατε υπάλληλοι της Τρόικας, που την τρέματε και δεν της χαλάσατε χατίρι σε κάθε σκληρό μετρό που έπαιρνε ενάντια στον λαό, με τι δική σας συναίνεση, τονίζοντάς μας μάλιστα ότι, οι κοινοτικές αποφάσεις υπερισχύουν των εθνικών νόμων και πρέπει να εφαρμόζονται.

Παράλληλα σαν “Τεθλιμμένες Παρθένες“  μας κοροϊδεύατε ότι δήθεν το κάνατε για  να σώσετε τη χώρα από την πτώχευση.

Ποιοι εσείς που δημιουργήσατε τη πτώχευση.

Είναι γνωστά τα έργα και οι ημέρες σας όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνάτε και δεν μπορείτε δυστυχώς, για σας, να κρυφτείτε από το λαό.

Ο σημερινός Πρωθυπουργός, αν ενθυμούμε καλά, ήταν υπουργός τότε στη Τροϊκανή επαίσχυντη για την ΕΛΛΑΔΑ περίοδο των μνημονίων, πλήρως προσαρμοσμένος στις εντολές των Τροϊκανών και των αφεντικών τους.

Σε τι έφερε αντίρρηση  αλήθεια και δεν το γνωρίζουμε ;;

Αχ ναι, δεν φέρνατε τότε αντιρρήσεις, ήσασταν τα εκτελεστικά όργανα και οι χειροκροτητές  της τρόικας, για να μην πτωχεύσει η χώρα.

“ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.“

Για να δούμε λοιπόν μερικά από τα έργα και τις ημέρες των κυβερνώντων όλα αυτά τα χρόνια.

Εσείς δεν είστε που εντάξατε τη χώρα στην ΟΝΕ και στο Ευρώ χωρίς καμία προετοιμασία, δίνοντας μάλιστα ακατανόητη υπεραξία, κατ’ εντολή βέβαια της Γερμανίας, στο Ευρώ, με αποτέλεσμα να  εκτιναχθούν οι τιμές σε όλα τα προϊόντα και στα βασικά αγαθά των πολιτών, που ακόμη και σήμερα επηρεάζουν την οικονομία της χώρας.

Δεν αντιλαμβάνεστε, ότι αυτή σας η απόφαση ουσιαστικά δημιούργησε τα θεμέλια της χρεοκοπίας, την οποία όχι μόνο φροντίσατε να αποφύγετε, αλλά την ενισχύσατε παρουσιάζοντας  ως κερασάκι στην τούρτα, τις δήθεν επιτυχίες σας για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων, το κόστος των οποίων πάλι φορτώσατε στους Έλληνες πολίτες, που κλήθηκαν να πληρώσουν όλο αυτό το εγχείρημα.

Και βέβαια όλα αυτά έγιναν ερήμην του λαού, του οποίου ποτέ δεν ζητήσατε τη γνώμη.

Εσείς δεν είστε που με τις άστοχες ενέργειες σας ουσιαστικά  επιτρέψατε την παράδοση του ΟΤΣΑΛΑΝ στους Τούρκους, δημιουργώντας παγκόσμια κατακραυγή για την χώρα μας ;;

Εσείς δεν είστε που ξεπουλήσατε τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας (με ότι αυτό συνεπάγεται για την εθνική ασφάλεια και την διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών κάθε Έλληνα πολίτη), στον κρατικό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό της Γερμανίας D.T.  γεγονός πρωτόγνωρο στη παγκόσμια τηλεπικοινωνιακή αγορά ;;

Εσείς δεν λακίσατε στην υπόθεση των Ιμίων, για να πείτε ότι πήρε τη σημαία μας ο άνεμος ;;

Εσείς δεν ευχαριστήσατε του Αμερικανούς όταν οι Τούρκοι γκριζάριζαν νησίδες και βραχονησίδες του Αιγαίου ;;

Εσείς δεν ζητήσατε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το διευθυντήριο των Βρυξελλών, να επιβάλλει την οικονομική επιτήρηση στη χώρα ως εάν να ήμασταν υπό κατοχή προτεκτοράτο ενώ παράλληλα προσφεύγατε στον υπερδανεισμό της οικονομίας.

Εσείς δεν παραλάβατε το ανύπαρκτο σύστημα C4I, για την δήθεν ομαλή τέλεση των ολυμπιακών αγώνων, φορτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ τους Έλληνες πολίτες για ένα σύστημα που δεν λειτούργησε ποτέ.

Εσείς δεν επιβάλλατε τον ΕΝ.Φ.Ι.Α, για να πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες, ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ, ενοίκιο στα σπίτια τους, για να ξαναφορτώσετε στο λαό την ευθύνη της φτωχοποίησης, που εσείς προκαλέσατε ;;

Εσείς δεν είστε οι Θεματοφύλακες των χρημάτων των εισφορών των εργαζομένων, για να πάρουν τις συντάξεις τους και αφού παράνομα και αντισυνταγματικά τα κάνατε ομόλογα, τα κουρέψατε, για να σώσετε τις ξένες τράπεζες των εντολέων της Τρόικας  και να εξαθλιώσετε τους συνταξιούχους, περικόπτοντας τις συντάξεις στα περήφανα γερατειά ;;

Εσείς δεν είπατε όλοι μαζί τα φάγαμε, δηλαδή, να σας δικαιολογήσουμε που τα φάγατε, πιο κυνική ομολογία ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ δεν υπάρχει και οι εισαγγελείς δεν άκουσαν δεν κατάλαβαν.

Εσείς δεν τρέξατε να σώσετε τη SIEMENS όταν η εξεταστική επιτροπή ΒΑΛΥΡΑΚΗ (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΜΙΣΘΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) επέβαλε πρόστιμο 2 δις ευρώ για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ;;

Έχει άραγε αυτό να κάνει με τον περίεργο τρόπο θανάτου του πατριώτη αγωνιστή της δημοκρατίας ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ και σχετίζεται άραγε αυτό με τις ξεκάθαρες θέσεις, που δημοσίευε για τα Εθνικά θέματα και την επέκταση των 12 μιλίων στο αιγαίο ;;

Ουδείς από εσάς ενδιαφέρεται για την εξιχνίαση αυτού του περίεργου γεγονότος, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, όταν είναι γνωστοί σε όλο τον Ελληνισμό  οι αγώνες του για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Εσείς δεν συστήνετε εξεταστικές επιτροπές, για την δήθεν διερεύνηση  σκανδάλων, για την διασπάθιση δημοσίου χρήματος και άλλων πολιτικών εγκλημάτων και όλες καταλήγουν σε φιάσκο προκαλώντας θυμηδία στους Έλληνες πολίτες.

Εσείς δεν αποκαλούσατε τους Έλληνες διεφθαρμένους και τεμπέληδες, για να μεταθέσετε την ευθύνη της φτωχοποίησης της χώρας στο λαό, όταν η διαφθορά ξεκινά από το ίδιο το πολιτικό σύστημα και όταν βρεθούν έντιμοι λειτουργοί και αντιδράσουν αποκαλύπτοντας τα σκάνδαλα τους απαξιώνετε;

Εσείς δεν μετατρέψατε τις πολιτικές σας δήθεν διαφωνίες για τα μνημόνια και το ΔΝΤ στα ΖΑΠΠΕΙΟ (1, 2, ….) ΣΕ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ μπροστά στη ΜΕΡΚΕΛ.

Εσείς δεν φέρατε κατ’ εντολή της ΜΕΡΚΕΛ και των Ευρωπαίων σωτήρων μας το ΔΝΤ, για να επιβάλει τους αυταρχικούς οικονομικούς όρους στους Έλληνες πολίτες, διευρύνοντας την φτωχοποίηση της χώρας.

Εσείς δεν υποσχόσασταν, ότι με όλα αυτά τα αναγκαστικά οικονομικά μέτρα, θα υπάρξει αισθητή μείωση του χρέους και το χρέος έχει εκτοξευθεί.

Εσείς δεν παραδώσατε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας στα ξένα συμφέροντα, αλλά ναι κάποιοι κλαίγατε όταν υπογράφατε την παράδοσή τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ … ΝΤΡΟΠΗ.

Εσείς δεν παραδώσατε στα ξένα συμφέροντα για 99 χρόνια την περιουσία της χώρας, με το επονείδιστο υπερ-ταμείο των Βρυξελών, που σας επέβαλαν.

Εσείς δεν μετατρέψατε αντισυνταγματικά και χωρίς πολιτική ντροπή το ΟΧΙ του ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, σε ΝΑΙ στους αφεντάδες των μνημονίων.

Εσείς δεν θα καταργούσατε με ένα νόμο τα μνημόνια, για να χορεύουν πεντοζάλη οι ξένες αγορές και υπογράψατε τα πιο σκληρά μνημόνια χορεύοντας οι ίδιοι ταγκό, με τους αφέντες των αγορών.

Εσείς δεν είστε που κλείσατε τις τράπεζες και βάλατε ένα ολόκληρο λαό στην ουρά, σε καθημερινή βάση για να παίρνει 60 ευρώ από τις δικές του αποταμιεύσεις, σε μια πρωτόγνωρη πτώχευση, που εσείς με τις ανεύθυνες και εξαρτημένες πολιτικές δημιουργήσατε ;;

Εσείς δεν αποκαλέσατε του Έλληνες που αντέδρασαν στην παραχώρηση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ σε άμυαλους, ανεύθυνους, ψεκασμένους, φασίστες και εθνικόφρονες, για να καλύψετε το εθνικό έγκλημα, για το οποίο ο τότε υπουργός άμυνας κατήγγειλε χρηματισμό για την ολοκλήρωση του ;;

Εσείς δεν πλημμυρίσατε τη χώρα από λαθρομετανάστες, υλοποιώντας το Γερμανικό σχέδιο με τις γνωστές ΜΚΟ, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις σε μερικά χρόνια οι Έλληνες να είμαστε μειοψηφία στη χώρα μας.

Εσείς δεν κάνατε ανίερα κυβερνητικά σχήματα ( ΝΔ – ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ) για να στείλετε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο για να τον εξοντώσετε πολιτικά και να λεηλατήσετε το ΠΑΣΟΚ και τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥ χαρακτηριστικά ;;

Εσείς δεν κάνατε τέτοια σχήματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για να επιβάλλεται μέτρα δυσβάσταχτα και να πτωχεύσετε τους Έλληνες πολίτες, σε συνεργασία με τους ξένους εντολείς σας, όλοι σας σε απόλυτη ομοφωνία και συνταύτιση  και ας κάνατε ότι δήθεν διαφωνείτε για τα προσχήματα.

Εσείς δεν χειρίζεστε με ένα περίεργο τρόπο τα εθνικά θέματα σε σχέση με την Τουρκία, η οποία αλωνίζει στο αιγαίο και εσείς παίζετε τις “κουμπάρες“ μαζί της, προσδοκώντας να την τιμωρήσουν οι σύμμαχοί μας, που είναι οι ίδιοι που την βάζουν να παίζει τα παιχνίδια τους.

Εσείς δεν είστε που δεν τολμάτε να εκμεταλλευτείτε τον ορυκτό πλούτο της χώρας, μην κακοκαρδίσετε τους φίλους σας και παράλληλα ΚΛΕΙΝΕΤΕ τα λιγνιτικά κοιτάσματα, αυξάνοντας αβασάνιστα το ενεργειακό κόστος δημιουργώντας τεράστιες αυξήσεις σε όλα τα αγαθά των πολιτών.

Πιστεύετε άραγε  ότι είστε οι εκλεκτοί, που μπορείτε να διαφεντεύετε αυταρχικά με το πρόσχημα της εξουσίας τους πολίτες  και παράλληλα έχετε και την αφέλεια να πιστεύετε, ότι ο λαός   σας χειροκροτεί και δεν  παίρνει χαμπάρι τις αυθαιρεσίες και τα πολιτικά σας ψέματα.

ΕΣΕΙΣ  ……….. Ω  ΕΣΕΙΣ

Με όλα αυτά που καταγραμμένα έχουν διαπραχθεί (είναι και άλλα πολλά που δεν κρίνεται σκόπιμο να αναφερθούν σε αυτή την επιστολή), σε βάρος του Λαού και της χώρας, από τα κυβερνητικά πολιτικά σχήματα,  έρχεστε κάθε φορά, με το φωτοστέφανο του λυτρωτή, να σώσετε το Λαό, αφού πρώτα τον πτωχεύσατε, τον εξαθλιώσατε σε όλα τα επίπεδα και τον αγνοήσατε επιδεικτικά.

Είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι, αδιόρθωτοι, χωρίς ντροπή και ίχνος πολιτικής ευθύνης και συνείδησης και  με τη βεβαιότητα  ότι ο λαός τα έχει ξεχάσει όλα (άλλωστε είναι γνωστές οι πολιτικές σας καταβολές “ σε 10 χρόνια ποιος θα θυμάται“), ξεδιπλώνετε το νέο σας πολιτικό παραμύθι, για δήθεν ευημερία και προστασία των Ελλήνων πολιτών και αυτοδιαψεύδεστε καθημερινά από τα ίδια σας τα αποτελέσματα.

Μα είστε αλήθεια τόσο αφελείς να νομίζετε ότι σας πιστεύει πια η πλειοψηφία των πολιτών ;;

Δεν έχετε καταλάβει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των σοβαρών και σκεπτόμενων πολιτών σας αγνοούν και δεν συμμετέχουν καν στο πάρτι της εξαρτημένης και ελεγχόμενης από τα ΜΜΕ και άλλα κέντρα, πολιτικής που διαχειρίζεστε.

Μόνο όσοι θέλουν να είναι προσκολλημένοι στις ανέξοδες παροχές του συστήματος που κυβερνά, κάθε φορά, για να περνούν καλά οι ίδιοι και ο περίγυρός τους κάνουν, ότι σας πιστεύουν και με την πρώτη στραβή, όταν πια δεν θα έχουν συμφέρον, σας εγκαταλείπουν, εκτός βέβαια από τους μόνιμους αυλοκόλακες, που προσαρμόζονται κάθε φορά στην όποια κυβερνητική εξουσία με το αζημίωτο.

Αυτό αποδεικνύουν οι μετακινήσεις τέως Υπουργών, Βουλευτών και πρωτοκλασάτων στελεχών από κόμμα σε κόμμα, έχοντας αναγάγει την αποστασία και κυρίαρχη “ηθική“ πολιτική πράξη.

Δυστυχώς για το Λαό ο εκμαυλισμός στη χώρα τείνει να γίνει προτέρημα.

Για δέστε τα εκλογικά αποτελέσματα στις τελευταίες εκλογές.

Σχεδόν το 50% του ελληνικού λαού δεν πήγε να ψηφίσει από το υπόλοιπο 50% πόσο πήρατε και τι εκφράζει αυτό για σας ΝΔ 20%, ΣΥΡΙΖΑ 16%, ΚΙΝΑΛ 4%, ΚΚΕ 2,5%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 2%, ΜΕΡΑ25 1,7% αντίστοιχα.

Αν είχαμε δηλαδή πραγματική και όχι νοθευμένη  δημοκρατία στη χώρα δεν θα μπορούσατε να κυβερνήσετε.

Το έχετε άραγε καταλάβει ή όπου δεν σας συμφέρει κλείνετε τα μάτια και αυτοσαρκάζεστε σνομπάροντας τον ίδιο το λαό και μάλιστα επαίρεστε για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που εκπροσωπείτε.

Δεν έχετε αντιληφθεί ότι και από αυτούς που σας ψηφίζουν, κάθε φορά, οι μισοί σας γυρίζουν την πλάτη από την επόμενη κιόλας μέρα, όταν αντιλαμβάνονται ότι άλλα λέγατε πριν τις εκλογές και άλλα κάνετε με το που αναλαμβάνετε την εξουσία ;;

Το συμπέρασμα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού δεν σας εμπιστεύεται ούτε σας πιστεύει πια για όσα ψεύτικα μεγάλα λόγια του λέτε καθημερινά.

Φτάνουμε λοιπόν με όλα αυτά να σας βαραίνουν στο σήμερα και έχετε να διαχειριστείτε μια πανδημία, όπως αποκαλέστηκε η περίεργη και γρήγορη εξάπλωση του γνωστού Κορωνοϊού.

Και πως τη διαχειρίζεστε όλη αυτή τη κατάσταση ως κυβέρνηση και ως πολιτικό σύστημα ;;

Στην αρχή με την τρομοκρατία του επερχόμενου δήθεν θανάτου, για όλους και με αποκλεισμό και στέρηση της κατοχυρωμένης και απόλυτης ελευθερίας των πολιτών, με τα γνωστά lock down, μετατρέποντας ένα κυρίαρχα ιατρικό θέμα σε μοχλό πολιτικών διεργασιών και αποφάσεων, για τον περιορισμό της ελευθερίας της δράσης και της κοινωνικής ζωής των πολιτών.

Στη συνέχεια  με διορισμένη υγειονομική επιτροπή, για τα μέλη της οποίας έχουν αναφερθεί πολλά ερωτηματικά για το παρελθόν τους και αφού εξασφαλίσατε το ακαταδίωκτο για αυτά τα μέλη (γιατί άραγε), την αμολήσατε σε συνεργασία με τα συστημικά ΜΜΕ, που πληρώνονται από χρήματα του Ελληνικού Λαού για να παίζουν τους αποκλειστικούς καθοδηγητές στο φόβο και στον τρόμο της κοινωνίας.

Κύριο μέλημά τους, να κουνούν δάχτυλο στους πολίτες, να τους τρομοκρατούν ιατρικά, να ανοίγουν και να κλείνουν τα lock down κατά το δοκούν σε αγαστή συνεργασία με τη κυβέρνηση, περιορίζοντας τις Συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες του λαού, διαλύοντας με τις αποφάσεις τους, την οικονομία της χώρας, οδηγώντας επαγγελματίες στην εξαθλίωση και το λαό σε κατάθλιψη, φόβο και απόγνωση.

Και το πολιτικό σύστημα τι κάνει και ειδικά η κυβέρνηση ;;

Απλά παρακολουθεί, είτε ως μυστικός καθοδηγητής αυτής της διαδικασίας ή ως δήθεν πειθαρχημένος και παραδομένος εταίρος στα κελεύσματα της επιτροπής, που η ίδια η κυβέρνηση διόρισε.

Πόση κοροϊδία πια να αντέξουμε κύριοι Πολιτικοί Σωτήρες ;;

Γιατί δεν λέτε την αλήθεια, ότι διαχειρίζεστε πολιτικά και όχι ιατρικά την πανδημία, όπως προέκυψε και που αποσκοπεί αυτός ο τρόπος διαχείρισης της όλης κατάστασης ;;

Υπάρχει μια ολοφάνερη παγκόσμια πολιτική προπαγάνδα, από συγκεκριμένους παγκόσμιους κύκλους, για όσα γίνονται σήμερα.

Μια νέα ΒΑΒΕΛ στο όνομα της παγκοσμιοποιημένης και ελεγχόμενης ανάπτυξης της επιστήμης στήνεται, για τον απόλυτο έλεγχο των κοινωνιών σε όλα τα επίπεδα, από δήθεν νέους θεούς, η οποία σύντομα θα καταρρεύσει από το βάρος της κατάργησης των ηθικών και των πνευματικών αξιών που επιχειρεί και θα συντριβεί στους βράχους της παραφροσύνης, που η ίδια δημιουργεί.

Και εσείς ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί ενδιαφέρεστε ;;

Να δικαιώσετε την προπαγάνδα ή να προστατέψετε τους Έλληνες πολίτες ;;

Εμένα και πολλούς άλλους συμπολίτες μας, ο τρόπος της διαχείρισης αυτής της πανδημίας, με τα ήξεις αφήξεις, με τα μπρος πίσω, με τις αλλεπάλληλες αναθεωρήσεις των όσων λέγονται από την ίδια την επιτροπή, αλλά και η περίεργη και αντισυνταγματική επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού με σκληρά μάλιστα μέτρα και διοικητικά πρόστιμα, η καθιέρωση πιστοποιητικό ελεύθερης διακίνησης των όσων εμβολιάζονται, μας πείθει για το πρώτο.

Το πιο περίεργο είναι ότι όλα τα κόμματα (πλην της Ελληνικής Λύσης) συμφωνείτε σιωπηρώς σε όλα και οι ψευτοδιαφωνίες σας ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ αλλά επιβεβαιώνουν το με ’’ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε“.

Αφού λοιπόν πανηγυρίσατε,  ότι με τα μέτρα που πήρατε αντιμετωπίσατε αποφασιστικά τον κορωνοϊό, ως χώρα και καταργήσατε προσωρινά τον εγκλεισμό, άρχισε το τροπάριο ενός δήθεν θαυματουργού και απαραίτητου εμβολίου (κατά πολλούς  ειδικούς τα εμβόλια έχουν άλλα χαρακτηριστικά) και η ακαταδίωκτη επιτροπή και το πολιτικό σύστημα της χώρας μπήκε σε μια λογική, ή Εμβόλιο ή Θάνατος, τρομοκρατώντας άλλη μία φορά τους πολίτες από τα γνωστά συστημικά και καλοπληρωμένα ΜΜΕ.

Οι πολίτες κατατρομοκρατημένοι μπήκαν στη γραμμή μετά και από τις θεατρινίστηκες δικές σας παραστάσεις, που σας έδειχναν να εμβολιάζεστε και άρχισε το τρύπημα.

Ταυτόχρονα άρχισαν και οι παρενέργειες του τεχνητού μηχανισμού διέγερσης-ενίσχυσης του ανοσοποιητικού γιατί αυτό κάνει το  ‘’Εμβόλιο’’ που μας λανσάρετε κατά τους ειδικούς.

Και εσείς τι κάνατε ;;

Τα αγνοείτε όλα θεωρείτε, ότι οι παρενέργειες είναι δημιούργημα στο μυαλό των “ανόητων και ψεκασμένων πολιτών“ και με δεικτικό και αυταρχικό τρόπο  εκβιάζετε το λαό να εμβολιαστεί.

Παράλληλα με τα εκβιαστικά σας διλήμματα και την προπαγάνδα σας, στήνετε το παραμύθι του νέου Εθνικού διχασμού, με το έμβλημα  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ελεύθεροι, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ πολιορκημένοι.

Παρουσιάζεστε ως σωτήρες της ζωής μας, όταν εσείς ως πολιτικό σύστημα, με κύρια ευθύνη των κυβερνητικών σχηματισμών, έχετε καταστρέψει κατ επανάληψη τις ζωές μας, με την αλλοπρόσαλλη  πολιτικής σας σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτισμικό και εθνικό επίπεδο.

Έτσι χωρίς ίχνος μετάνοιας και αυτοκριτικής και εντελώς ανέξοδα, αφού και η δικαιοσύνη σε ανώτατο επίπεδο είναι  ουσιαστικά ελεγχόμενη από τη κάθε κυβέρνηση, ερχόσαστε οι ίδιοι κάθε φορά να μας σώσετε.

Είναι καιρός να καταλάβουμε καλά όλοι μας, ότι οι κάθε φορά κυβερνώντες δεν είστε ελέω Θεού εξουσιαστές του λαού, ούτε αλάνθαστοι Πάπες. Έχετε πάρει προσωρινή εντολή της μειοψηφίας του λαού με ημερομηνία λήξης, για να τον υπηρετήσετε σε όλα τα επίπεδα και όχι να του σερβίρετε εκβιαστικά διλήμματα υποταγής, να τον τρομοκρατείτε για την υγεία του και να τον διχάζετε.

Και εσείς κύριε Πρωθυπουργέ που επαίρεστε και καλώς, που είχατε την ευκαιρία, για την εξωτερική σας μόρφωση, πιστεύω ότι μάθατε και εσείς  εκεί  όπου σπουδάσατε, ότι μάθαμε και εμείς εδώ στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και είναι τιμή μας που φοιτήσαμε σε αυτά, με τους υπέροχους Έλληνες δασκάλους μας, ότι δηλαδή ένα πολιτικό σύστημα και κυρίως ένας Πρωθυπουργός μιας χώρας, πρέπει να έχει το χάρισμα, μα και την υποχρέωση, να πείθει όλους τους πολίτες και όχι να τους εκβιάζει να τους διχάζει και να τους κουνά το δάχτυλο αποκαλώντας τμήμα των πολιτών ψεκασμένους και άμυαλους επειδή δεν ασπάζονται, ως έχουν το δικαίωμα, την ιατρική του καθοδήγηση , διαφορετικά παραιτείται ως αποτυχημένος και ακατάλληλος πολιτικά αφού δεν καταφέρνει να πείσει και να ενώσει το ΛΑΟ.

Άποψή μου είναι ότι έμβλημα του κάθε Ηγέτη, που θέλει να υπηρετήσει το λαό και τη χώρα, θα πρέπει να είναι “ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ, Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ“ και όχι ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ, Η ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ “ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ“ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Κάποτε μας λέγατε ότι, αν δεν είχαν εφαρμοστεί τα μνημόνια έπρεπε να τα εφεύρουμε και τώρα μας λέτε το εμβόλιο αυτό  είναι δώρο θεού.

ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ‘’ Η ΝΟΜΗ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΣΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ’’

Μου είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί, εμπλέξατε και την Εκκλησία με τους όποιος φιλόδοξους Ιεράρχες της σε αυτό τον απαράδεχτο εμβολιαστικό εκβιασμό και στα μέτρα που πήρατε για τους πιστούς, εκτός και αν υπάρχει στόχος, για την να αποδόμηση της πίστης της μεγάλης πλειοψηφίας των ελλήνων στην ορθοδοξία και να διαχωρίσετε τους Έλληνες, σε πιστούς εμβολιασμένους και σε άπιστους ανεμβολίαστους.

Όλες αυτές οι πράξεις δείχνουν ότι, ή, εντελώς πρόχειρα και βεβιασμένα αντιμετωπίζετε όλη αυτή τη κατάσταση, ή κυριαρχεί η σύγχυση στις επιλογές σας, ή λείπει η καθαρότητα στη σκέψη σας, ή  ότι είστε οπαδοί  της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλει να επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση χωρίς ανθρώπινο πρόσωπο, στοχεύοντας στο μετανθρωπισμό και τον απόλυτο έλεγχο των κοινωνιών.

Αν πράγματι λειτουργούσατε ως  υπηρέτες του λαού και θέλατε το καλό της υγείας και της ζωής όλων των πολιτών, θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μου, σε ανοιχτή δημόσια συζήτηση, στα “φιλικά σας“  ΜΜΕ, να παρουσιαστούν όλες οι ιατρικές και μόνον απόψεις με ιατρικά επιχειρήματα από εγνωσμένης  επιστημονικής αξίας γιατρούς, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, να εξηγηθεί το φαινόμενο κορωνοϊός και πως προστατευόμαστε.

Να αναλυθεί τεκμηριωμένα η πραγματική αξία και χρησιμότητα ή όχι των πειραματικών αυτών εμβολίων, που τόσο επιμελώς διαφημίζετε, και μετά να αφεθεί ελεύθερος  ο κάθε πολίτης σε συνεργασία με τον γιατρό του, να αποφασίσει τι θα επιλέξει ο ίδιος και μόνον αυτός, για την υγεία του και τη ζωή του [γνωρίζετε πιστεύω τον κώδικα της Νυρεμβέργης, άρθρο 6, εδάφιο 3 (η επιβολή ιατρικής πράξης στον άνθρωπο χωρίς τη θέλησή του είναι διαρκές κακούργημα) ή μήπως έχει καταργηθεί από εσάς].

Μήπως δεν γνωρίζετε τι αποφάσισε το συμβούλιο της Ευρώπης   στις  18 Φεβρουαρίου 2021.

Διαβάστε οδηγία 7.3.1. Τα Ευρωπαϊκά κράτη πρέπει να διασφαλίσουν πως οι πολίτες ενημερώνονται, ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά κοινωνικά ή άλλα μέσα προκειμένου, να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί.

Οδηγία 7.3.2. Τα Ευρωπαϊκά κράτη πρέπει να διασφαλίσουν, ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις, επειδή δεν έχει εμβολιαστεί λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του, ή διότι δεν θέλει να εμβολιστεί.

Επίσης ο κανονισμός του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου 2021/953 στις 14/6/2021 δεν επιτρέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Άρθρο 36. Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις άμεσες ή έμμεσες σε βάρος προσώπων, που δεν έχουν εμβολιαστεί, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα στόχο, για την οποία χορηγείται η επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της Covid-19, όπως τα παιδιά, η επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, η επέλεξαν να μην το πράξουν.

Στο άρθρο 13.3 σε γενικές γραμμές αναφέρει, ότι με την χρήση του Covidpass πρέπει, να αποφεύγονται οι διακρίσεις, ιδίως διασφαλίζοντας μεταξύ άλλων ότι λαμβάνεται δεόντως υπόψη η κατάσταση εκείνων, που για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν ή για λόγους προσωπικής άποψης ή πεποιθήσεων αρνούνται να εμβολιαστούν.

Όσον αφορά στην τελευταία ομάδα, τα κράτη μέλη πρέπει να διασφαλίζουν, ότι οποιοδήποτε σύστημα Covid pass δεν ισοδυναμεί με εξαναγκασμό που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

Τα ξέρετε αυτά κύριοι του πολιτικού και κυβερνητικού συστήματος και μας κουνάτε το δάχτυλο με τόσο αυταρχισμό και επιμονή, για να μας σώσετε, ψελλίζοντας, ότι το κάθε κράτος αποφασίζει μόνο του για τα θέματα της πανδημίας.

Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι ένας κανονισμός του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου είναι μία νομική πράξη της Ε.Ε,, η οποία γίνεται άμεσα εκτελεστή ως νόμος ταυτόχρονα από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε  από την στιγμή που θα δημοσιευθεί στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε.

Εσείς δεν είστε που, όταν οι Έλληνες πολίτες διαμαρτύρονταν για τις δυσβάσταχτες αποφάσεις της Τρόικας και των ευρωπαϊκών κέντρων, για την οικονομία, μας λέγατε ότι οι ευρωπαϊκές αποφάσεις δεσμεύουν τη χώρα και τρέχατε να τις εφαρμόσετε πριν ακόμη δημοσιευθούν.

Πότε λέτε την αλήθεια ή την λέτε έτσι όπως σας βολεύει κάθε φορά κοροϊδεύοντας το λαό διακηρύσσοντας μάλιστα, ότι τον υπηρετείτε και θέλετε να τον σώσετε.

Οι πράξεις σας αυτές δεν μπορούν να αιτιολογηθούν στο δικό μου μυαλό και τις θεωρώ  ανεπαρκείς και πολιτικά κατώτερες των περιστάσεων.

Πέστε μου εσείς που κάνω λάθος.

Εσείς με τροπολογίες και περίεργες αναφορές,  παραβιάζετε όλες τις Διεθνείς αποφάσεις και το σύνταγμα ( έχουν αναφερθεί σε αυτά γνωστοί και σεβαστοί συνταγματολόγοι  και καθηγητές ιατρικής) και με βάση ένα πειραματικό ακόμη σκεύασμα,  στερείτε στους μισούς σχεδόν Έλληνες την ελευθερία τους.

Έχετε υπό διωγμών και πολιορκημένους επιβλητικά, για να δικαιώσετε την δική σας λαθεμένη  διαχείριση αυτής της κατάστασης, όλους τους πολίτες, που έχουν νόμιμο, συνταγματικό και διεθνές δικαίωμα ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ,  για τους δικούς τους λόγους να εμβολιαστούν.

Δεν καταλαβαίνετε ότι ο τεχνητός διαχωρισμός που επιχειρείτε στους Έλληνες πολίτες, δεν θα περάσει και στο τέλος όλοι θα στραφούν εναντίον σας.

Και βέβαια μην πιστεύετε ότι θα τα φορτώσετε όλα στους ανεμβολίαστους, σαν να είναι οι “Κακοί Δράκοι“, που έντεχνα δημιουργείτε στο δικό σας πολιτικό παραμύθι, ως άλλοθι στην αποτυχία στην οποία οδηγείται όλη αυτή η διαχείριση της πανδημίας όπως την έχετε επιλέξει. 

Μα αλήθεια δεν γνωρίζετε ότι οι μισοί και πλέον από τους εμβολιασμένους σας κρίνουν αρνητικά καθημερινά, γιατί τους εμβολιάσατε εκβιαστικά.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι, ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο και όσο και αν προσπαθείτε, με τα πληρωμένα παπαγαλάκια σας, να στρέψετε τους μισούς Έλληνες,  απέναντι στους άλλους μισούς, δεν θα τα καταφέρετε και θα έρθει η στιγμή που ενωμένος ο λαός θα σας αποδοκιμάσει και τότε θα επέλθει και η πολιτική σας καταρχήν τιμωρία.

Είναι δυνατόν σε περίοδο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που την επικαλείστε συχνά, να πιέζετε και να τρομοκρατείτε ιατρικά ή και να εκμαυλίζετε διάφορες ομάδες του πληθυσμού υποσχόμενοι δώρα, για να εμβολιαστούν, για να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Παραδέχεστε δηλαδή ότι, αυθαίρετα και αντισυνταγματικά έχετε στερήσει την ελευθερία των πολιτών, χωρίς να έχουν διαπράξει κάτι και θα τους την επιστρέψετε, αν πειθαρχήσουν και κάνουν άκριτα ότι εσείς αποφασίζετε και διατάσσετε.

Το ότι δηλαδή ο κάθε πολίτης έχει αναφαίρετο δικαίωμα, να επιτρέψει ή όχι την επιβολή ιατρικής πράξης στο σώμα του, το παρακάμπτετε επιδεικτικά , αγνοώντας μάλιστα και τις ιατρικές επισημάνσεις σπουδαίων παγκοσμίου φήμης γιατρών, ότι τα σκευάσματα που μας επιβάλλετε, βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο με πολλές παρενέργειες και με άγνωστες τις συνέπειες που πιθανόν θα προκαλέσουν προϊόντος του χρόνου στους ανθρώπους.

Καταλαβαίνετε εσείς που σήμερα κυβερνάτε, ότι στερούνται λογικής  επιστημονικής και νομικής τεκμηρίωσης τα όσα  επιβάλετε, για την αντιμετώπιση της πανδημίας ή, η αλαζονεία της εξουσίας, σας οδηγεί να  εκπροσωπείτε μια νέου τύπου Δημοκρατία, που καταλύει την πραγματική Δημοκρατία με δήθεν δημοκρατικό τρόπο, εγκαθιδρύοντας την παντοκρατορία του αποφασίζουμε και διατάσσομε και την εξουσίας του ενός?   

Είναι δε τόσο έντονη η αγωνία σας να εμβολιάσετε όλους τους πολίτες (γιατί άραγε?),  που τελευταία επιβάλλετε με τη γνωστή “ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ“ και διοικητικό πρόστιμο στα περήφανα γηρατειά, που αρνούνται, να σας παρακολουθήσουν στην ανευθυνότητα της υποχρεωτικότητας, που δεν έχετε δικαίωμα να επιβάλλετε.

Για να θυμηθούμε τι λέει το σύνταγμα.

Άρθρο 1.παρ.3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Ποιος σας εξουσιοδότησε να ασκήσετε αυθαίρετα ιατρική πράξη-εξουσία στο σώμα τον πολιτών, που δεν το επιθυμούν και τους επιβάλλετε παράνομο διοικητικό πρόστιμο, για να πειθαρχήσουν στην δική σας ιατρική εξουσία που την απαγορεύει το σύνταγμα.

Άρθρο 2.παρ.1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Που είναι ο σεβασμός και η προστασία που υποχρεούστε να έχετε στους πολίτες που δεν συμφωνούν, και με την επιβολή ανεπίτρεπτου και αντισυνταγματικού προστίμου ουσιαστικά προσπαθείτε να πράξετε ιατρική πράξη στο σώμα τους χωρίς σεβασμό και προστασία όπως διατάσσει το σύνταγμα.

Άρθρο 4.παρ.1 Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

Εσείς πως αντιλαμβάνεστε την ισότητα? Με το να χωρίζετε τους Έλληνες σε εμβολιασμένους καλούς και ανεμβολίαστους ψεκασμένους-άμυαλους και με το να νομοθετείτε διαφορετικά? Δεν καταργείτε έτσι την ισότητα που επιβάλλει το σύνταγμα?

Δεν έχετε καταλάβει ότι πάνω στην αγωνία σας, να επιβάλλετε τα  “θαυματουργά“ εμβόλια εσείς και οι ακαταδίωκτοι συνεχώς αυτοαναιρείστε.

Αν σε ένα βίντεο παρουσιαστούν διαχρονικά όσα έχετε πει από την πρώτη ημέρα της πανδημίας μέχρι σήμερα, θα ντρέπεστε και οι ίδιοι για τις αυτοαναιρέσεις σας, πως λοιπόν, να πείσετε σκεπτόμενους πολίτες, ότι πρέπει να πειθαρχήσουν σε ότι λέτε, για το δήθεν καλό τους ή νομίζετε, ότι αληθινό και αυθεντικό είναι ότι  αποφασίζετε εσείς και μόνο εσείς, κάθε φορά κουνώντας μας μάλιστα το δάχτυλο για θέματα που αφορούν την δική μας υγεία.

Στο μόνο που παραμένετε διαχρονικά σταθερός κύριε Πρωθυπουργέ και το διακηρύσσετε σε όλους τους τόνους είναι ότι, για όλα φταίνε οι ανεμβολίαστοι Έλληνες, όταν έχετε χιλιάδες ανεμβολίαστους λαθρομετανάστες, που βέβαια δεν τους ακουμπάτε και δεν φταίνε για την μετάδοση του ιού, μόνο οι Έλληνες είναι μεταδότες, αλλά κανείς δεν σας πιστεύει πια τα αποτελέσματα και οι εξελίξεις σας διαψεύδουν καθημερινά.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΤΕΛΕΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΎΝ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ  ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΜΕ “ΨΕΥΤΟΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ“ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

ΟΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΩΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ  ΣΑΣ  ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ  ΕΝΤΟΛΩΝ.

Είναι πια κοινό μυστικό ότι γίνεται πολιτική και όχι ιατρική διαχείριση της πανδημίας με αφανείς προς το παρόν σκοπούς, μα με τραγικά αποτελέσματα στην υγεία και στη ζωή των πολιτών.

Σταματήστε λοιπόν αυτό την λαθεμένη διαχείριση της πανδημίας και γίνετε υπηρέτες και όχι εκβιαστές του λαού.

Αν δε κύριε Πρωθυπουργέ πιστεύετε ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί ασπάζονται την πολιτική σας και σας στηρίζουν τότε είστε εκτός τόπου και χρόνου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εμβολιασμένων, το έκανε κάτω από τη μεθοδευμένη προπαγάνδα με τα εκβιαστικά σας διλήμματα και γι αυτό σας κρίνουν αρνητικά και θα το εισπράξετε σύντομα.

Άλλωστε οι παλινδρομήσεις τελευταία, τα χαράτσια ως δίκην κεφαλικού φόρου και το μένος που δείχνετε στους πολίτες που δεν αρνούνται αλλά δεν επιλέγουν να εμβολιαστούν και έχουν απόλυτο δικαίωμα για αυτό, εξοργίζουν περισσότερο και τους εμβολιασμένους πολίτες, που θα κέρδιζαν την ελευθέρια, που αυθαίρετα τους στερήσατε, με δύο εμβολιασμούς και τώρα ‘’ουκ εστίν’’ γνωστό πόσα τρυπήματα τους επιφυλάσσετε, από αναμνηστικά έως και εορταστικά μπορεί και εκδρομικά διασκεδαστικά ή άλλου τύπου.

Είπατε και κάτι άλλο κύριε Πρωθυπουργέ ότι όσοι, ως έχουμε δικαίωμα, δεν κάνουμε το εμβόλιο είμαστε αρνητές της επιστήμης.

Για ποια επιστήμη μιλάτε κύριε Πρωθυπουργέ των ακαταδίωκτων ή των εντεταλμένων, γιατί πολλοί άλλοι επιστήμονες της ιατρικής επιστήμης που δεν είναι εντεταλμένοι, άλλες ιατρικές υποδείξεις και κατευθύνσεις δίνουν,  οι οποίες στηρίζονται σε μελέτες και έρευνες και όχι σε τηλεοπτικά προπαγανδιστικά σόου.

Και εσείς τι επιστήμη έχετε σπουδάσει ;;

Γιατί η δική μου επιστήμη η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ με τρία μεταπτυχιακά στην Ελλάδα, που λατρεύω, μου έμαθε ότι, πρώτα κάνουμε το πείραμα, που μπορεί να είναι και μακράς διάρκειας και αφού διαπιστώσουμε τα αποτελέσματα τότε το κάνουμε θεωρία και πράξη για να το εφαρμόσουμε.

Έτσι εξ όσων γνωρίζω με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η έρευνα για την παραγωγή και διάθεση ιατρικών σκευασμάτων πάσης φύσης. 

Εσείς τι προτείνετε, να κάνετε όλους τους Έλληνες πειραματόζωα σε ένα σκεύασμα, που είναι σε πειραματικό στάδιο ;;

Και μάλιστα τους εκβιάζετε με πρόστιμα ή με δώρα για να το κάνουν ;;

Με ποια ιδιότητα κύριε Πρωθυπουργέ αναλαμβάνετε την ευθύνη εσείς για κάθε εμβολιασμένο τι θα συμβεί από τις όποιες παρενέργειες στο μέλλον. ΠΕΙΤΕ ΤΟ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, υποθετικά το αναφέρω, ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ;;

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ Ή ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ.

 ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΒΙΑΣΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ  ΗΓΕΤΗ  ΤΡΟΠΟ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ;; ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ.

ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ.

Για να μην σας κουράζω άλλο σας επισημαίνω ότι, δεν είμαι, ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε συμμετέχω σε τέτοια κινήματα, είμαι ελεύθερος Έλληνας πολίτης, που ακούω διαβάζω συζητώ και σκέφτομαι και αποφασίζω εγώ για τον εαυτό μου και δεν σας επιτρέπω, να μου στερείτε την ελευθερία μου, επειδή δεν πειθαρχώ σε εντολές, που θεωρώ ότι είναι βλαπτικές ή επικίνδυνες για την δική μου υγεία.

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ  ΜΟΥ.

ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ τον “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ“, δεν σας εξουσιοδότησε γι αυτό ο ελληνικός λαός.

Αντί να κάνετε υποχρεωτικά τα εμβόλια και την στέρηση της ελευθερίας στους μισούς Έλληνες να κάνετε υποχρεωτική την ψήφο των Ελλήνων, εφαρμόστε την άδολη απλή αναλογική και πάτε στις εκλογές, να δείτε που θα βρεθείτε όλοι σας, γιατί όσο και να κρύβεται και η αντιπολίτευση έχει τις ευθύνες που της αναλογούν, με την ανεκτική συναίνεση ή τη μουγγαμάρα που την χαρακτηρίζουν πολλές φορές.

Ήρθε βέβαια η μετάλλαξη Όμικρον που σας ανέτρεψε τα σχέδια και τώρα στερείτε την ελευθερία και στους εμβολιασμένους, που θα τη δίνατε με τη δεύτερη δόση, μετά με τη Τρίτη δόση τώρα που θα τη δώσετε ;; Μάλλον στο άπειρο τείνει η συνάρτηση της ανευθυνότητας και της παλινδρόμησης, καιρός να επαναπροσδιορίσετε την όλη κατάσταση με σοβαρότερη διαχείριση λαμβάνοντας υπόψη όλους τους επιστήμονες.

Με την Όμικρον αποδείχτηκε, η ανευθυνότητά σας στον υπερθετικό βαθμό γιατί παρουσιάστηκε η γύμνια του συστήματος υγείας που εσείς το αποδομήσατε, η περίεργη συμπεριφορά των τεστ που επιβάλλατε και κανείς δεν ξέρει πότε λένε την αλήθεια αλλά και η μικρή ή ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα των εμβολίων, αφού οι εμβολιασμένοι κολλάνε μεταδίδουν και νοσηλεύονται με τα ίδια συμπτώματα των ανεμβολίαστων.

Το περίεργο δε είναι ποιοι είναι οι υπερμεταδότες, οι ανεμβολίαστοι που είναι φυλακισμένοι και βγαίνουν μόνο με τα τεστ που τους έχετε επιβάλλει ή, οι εμβολιασμένοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Γιατί στην διαπίστωση των κρουσμάτων, όπως εσείς την μετράτε, υπάρχει έξαρση των εμβολιασμένων τι συμβαίνει δεν τους προστατεύουν τα εμβόλια σας ;;

ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ..!!!

Είναι αλήθεια όσα μαθαίνονται τελευταία, ότι οι εμβολιασμένοι που θα νοσήσουν έχουν άμεση και αμέριστη υποστήριξη στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας παραμελούνται επιδεικτικά ;;

Αν αυτό συμβαίνει θα συμφωνείτε μαζί μου ότι είναι απάνθρωπες αντικοινωνικές και αντιδεοντολογικές τέτοιες λογικές  και θα πρέπει ως κυβέρνηση να τιμωρήσετε και τους εμπνευστές και τους εκτελεστές αυτών των πράξεων και να ξεκαθαρίσετε ποια είναι η δική σας θέση για αυτό το απεχθές φαινόμενο.  

Αν πράγματι αυτό συμβαίνει δείχνει ότι κάποιοι θέλουν να ανεβάσουν την θνητότητα στους ανεμβολίαστους και δεν μπορώ να διανοηθώ ποιους εξυπηρετεί αυτή η σκοπιμότητα ;; Η απάντηση δική σας.

Αλλά αν για όσα συμβαίνουν στην πανδημία, έχετε στοιχεία ΙΑΤΡΙΚΑ αποδεδειγμένα, ότι η μεταδοτικότητα, οι μεταλλάξεις και οι θάνατοι οφείλονται στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, βρείτε το πολιτικό θάρρος κύριε Πρωθυπουργέ και πείτε το υπεύθυνα και όχι προπαγανδιστικά με τα παπαγαλάκια που σας χειροκροτούν.

Το περίεργο που συμβαίνει τελευταία και δεν το αναφέρετε καν είναι ότι μεγάλος αριθμός των εμβολιασμένων συμπολιτών μας νοσούν από τον ιό.

Ποιος άραγε τους τον μετάδωσε και γιατί κολλούν τόσο εύκολα και νοσούν, το εμβόλιο δεν τους προστατεύει, μα η προπαγάνδα άλλα μας έλεγε, για να μας πείσει να εμβολιαστούμε.

Κύριε Πρωθυπουργέ και κύριοι Αρχηγοί όσες μάσκες και αν επιβάλλετε στο λαό με τις γνωστές παλινδρομήσεις σας, ότι τη μια προστατεύουν την άλλη είναι επικίνδυνες και δεν προστατεύουν, έρχεται η στιγμή που όλων των ειδών οι μάσκες και οι δικές σας θα πέσουν και τότε θα βρεθείτε ενώπιον του λαού χωρίς αυτές να σας προστατεύουν, και η παροιμία λέει

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ – ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ“.  ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ.

Όταν ξεκίνησα να γράφω αυτή την επιστολή δεν περίμενα αλήθεια να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα για τους προβληματισμούς μου και για τη βεβαιότητά μου ότι το πολιτικό σύστημα και πρωτίστως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρονται και τόσο, όσο και αν επικοινωνιακά το προσπαθούν, για την υγεία των πολιτών.

Η απόδειξη ήρθε με την απάντηση του Κου Πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις 16000 νεκρούς συμπολίτες μας το 2020.

“ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ LOCKDOWN ΣΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ“.

Αυτή η εξίσωση των νεκρών ελλήνων, λόγω πανδημίας, με την σωτηρία του τουρισμού, δεν έχει ούτε ηθική, ούτε ανθρώπινη, ούτε πολιτική, ούτε κοινωνική αποδοχή, ούτε αιτιολογεί την πολυδιαφημισμένη προπαγάνδα, για την δήθεν προστασία της ζωής μας όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε και για αυτό απορρίπτεται στη συνείδηση όλων των πολιτών ως ασύμβατη, καταχρηστική απαράδεκτη και κοινωνικά απάνθρωπη.

Η ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ  που δημιουργείται στη δική μου σκέψη από την απάντηση του Κου Πρωθυπουργού αναλύετε ως εξής: κ.Χ = λ.Ψ

 ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ (δηλαδή αδύνατη) ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ. [όπου Χ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ (πόσο την αποτιμά ο Κος Πρωθυπουργός). κ είναι ο αριθμός των νεκρών ελλήνων. λ είναι το ποσό κέρδους ανά τουριστική εταιρεία και Ψ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ τουριστικών κερδοφόρων εταιρειών].

Τρομάζω με την ιδέα σε λίγο καιρό να ακούσουμε

 “ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ“.

Θα συμφωνείτε μαζί μου ότι, ο κάθε πολίτης έχει την ευθύνη την υποχρέωση αλλά και το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, προς το πολιτικό σύστημα της χώρας, γιατί αυτό αποτελεί τη βασική αρχή του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ .

Τελειώνω εδώ αυτή μου την επιστολή με μια επισήμανση.

Επειδή ευθύνη όλων των πολιτών είναι – όπως πολύ καλά γνωρίζετε, σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος – να προστατέψουμε και το σύνταγμα και τις απορρέουσες από αυτό ελευθερίες, με πλήρη αφοσίωση στη πατρίδα, συζητάμε ως σκεπτόμενοι, ενεργοί και ελεύθεροι πολίτες, να ξεφύγουμε  πια από τη παθητική στάση των απλών παρατηρητών των δικών σας λαθεμένων και πολλές φορές ακατανόητων για το λαό και την πατρίδα επιλογών, και με την ενεργή ομαδική πολιτική μας παρέμβαση στα πλαίσια των δημοκρατικών και νομικών διαδικασιών, να σας επισημαίνουμε τις απόψεις μας με ταυτόχρονη ενημέρωση  όλων των Ελλήνων   πολιτών.

Με το θάρρος της γνώμης μου

Νικήτας Μπαριτάκης

ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ  &

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Πρώην Γραμματέας Τομεακής Επιτροπής Επικοινωνιών  του ΠΑΣΟΚ

και πρώην μέλος της επιτροπής Οργανωτικού