Blogs

Ένα αφιέρωμα στην πολύπαθη Κύπρο

Ένα αφιέρωμα στην πολύπαθη Κύπρο

A-
A+
21/04/2021 | 13:26

H φωνή της αλήθειας στην πολύπαθη Κύπρο πρέπει να ελευθερωθεί και να αναφωνήσει:Η δικαιοσύνη κέρδισε και η αδικία πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο της λησμονιάς.

Το αίμα που πήρε η αδικία από την δικαιοσύνη φωνάζει και απαιτείη δικαιοσύνη να της  επιστραφεί πίσω . Το χώμα που βάφτηκε κόκκινο από το αίμα αθώων και λεβέντικων παλληκαριών  πρέπει να ξεπλυθεί, και να αποδοθεί στα παλληκάρια που το έβαψαν η πρέπουσα τιμή = η επιστροφή της γης στα γνήσια τέκνα της και όχι σε μπάσταρδους , της γης που έχει κατακτηθεί και σκλαβωθεί από αλλοπρόσαλλους και βάρβαρους κατακτητές με την ανοχή τρίτων εκείνη την εποχή .

Κύπρος , πατρίδα μου , είσαι τόσο όμορφη όσο ποτέ άλλοτε , δεν θα σου στερήσουν άλλο πια τις ομορφιές σου , κι εκείνοι οιδόλιοι  θα πρέπει να λογοδοτήσουν για την αδικία που έπραξαν και δεν  σε σεβάστηκαν και δεν σε βοήθησαν αλλά σε έσπρωξαν στο στόμα του λύκου αφήνοντας σε ανυπεράσπιστη και καταφρονεμένη. Η αδικία πρέπει να αποκατασταθεί από την δικαιοσύνη και η γη της πατρίδος, ολόκληρης, των Κυπρίων να ανθίσει και όχι πια διχασμός αλλά όλος ο Κυπριακός λαός να ενωθεί και να γίνει μία γροθιά πυγμής εναντίον στους παράλογους και τους αμετανόητους εχθρούς σου.

Κύπρος , πατρίδα της ομορφιάς,

πολλοί  σε ζήλεψαν και άλλοι τόσοι σε υπονόμευσανκαι σε πρόδωσαν ,

αλλά εσύ έμεινες όρθια και όμορφη, και θα  γίνεις ακόμη πιο όμορφη .

Γεώργιος Ιωαν. Ζαχαριουδάκης

Εκ ΚΡΗΤΗΣ

Υ.Γ.1ονΚάθε ευσυνείδητος πολίτης και ελεύθερος άνθρωπος της οικουμένης και βεβαίως και ο Ελληνικός και ο Κυπριακός λαός γνωρίζουν ότι: Προς υπεράσπιση της ελευθερίας από κάθε επίβουλο και κακόβουλο εχθρό της και επίδοξο ληστή της χρειάζεται να αγωνιστούν με αυταπάρνηση για την ελευθερία και θα μπουν στη μάχη του αγώνα γνωρίζοντας και τραγουδώντας:

Για να γυρίσει ο ήλιος

θέλει δουλειά πολλή,

θέλει νεκροί χιλιάδες

να ‘ναι στους τροχούς,

θέλει κι οι ζωντανοί

να δίνουν το αίμα τους.

Εσείς κύριε Ερντογάν και ολόκληρο το βαθύ Τουρκικό κράτος αρχίσατε και εξακολουθείτε να βάνετε εμπόδια και να προσθέτετε μαύρο χρώμα στο ολόλευκο περιστέρι της Ειρήνης. Θα λάβετε την πρέπουσα απάντηση απ’ ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο και όχι μόνον από εμάς τους Έλληνες και τους Κύπριους.

Υ.Γ.2ον Κυπριακέ λαέ μη σε φοβίζουν και μη σε καθηλώνουν οι εκφοβισμοί και τα τεχνάσματα των βαρβάρων , γιατί αυ’τό το σκοπό έχουν,  ώστε να επιτύχουν – όπως αυτοί νομίζουν – τον  σκοπό τους με το μικρότερο κόστος γι’ αυτούς. Μη σε φοβίζουν λοιπόν αυ’τά αλλά με θάρρος, καρτερικότητα και αποφασιστικότητα να τα αντιμετωπίζεις . Να ξέρεις ότι ο Θεός είναι μαζί σου και θα έρθει μία άλλη μέρα για σένα , μία ήρεμη ημέρα, μία ημέρα Λαμπρή.

Η αγάπη όλων μας,- Ελλήνων και όλων των φίλων μας , των φίλων σου , αλλά και κάθε ελεύθερου ανθρώπου να σε συντροφεύει και να καθοδηγά τα βήματά σου.