Blogs

Ο Ερντογάν, το Βαθύ Κράτος της Τουρκίας & η Τρέλα- Α’μέρος

Ο Ερντογάν, το Βαθύ Κράτος της Τουρκίας & η Τρέλα- Α’μέρος

A-
A+
21/03/2020 | 16:44

Παρατηρώντας τον Ερντογάν -ένας προσεκτικός παρατηρητής- και παρακολουθώντας τους λόγους και τις ανακοινώσεις του κυρίου Ερντογάν -όπως έχει ανακοινώσει ότι αγόρασαν αυτός και η κουστωδία του και τρίτο γεωτρύπανο και μάλιστα έκτης (6ης ) γενιάς που μπορεί να κτυπήσει σε βάθος μεγαλύτερο των ένδεκα χιλιάδων μέτρων (11000m) – καταλήγει στην διαπίστωση ότι ο κύριος Ερντογάν έχει χάσει την ισορροπία του και προσπαθεί κρατώντας το τεντωμένο σχοινί, που ο ίδιος τέντωσε, να βρει την ισορροπία του. Κρατώντας το τεντωμένο σχοινί προχωρεί και ο ευφυέστατος αυτός πολίτικος – όπως τον απεκάλεσε, πιστεύομε από ευγένεια, κάποιος «εξ ημών» δηλαδή κάποιος Έλληνας αλλά και όπως, πιθανόν, να τον θεωρούν και ορισμένοι «εξ υμών» δηλαδή η ιθύνουσα τάξη της Τουρκίας – θα το κατορθώσει; Ο λαός του έτσι που τον βλέπει να ακροβατεί αγωνιά, άραγε θα φτάσει εκεί που θέλει ο Ερντογάν ή θα πέσει κάπου στα νερά της Μεσογείου και ο λαός του στερηθεί τις όλο έμπνευση υπηρεσίες του, των τόσων φιλότιμων και φιλοπάτριδων προσπαθειών του;

Πριν λίγο καιρό ακούστηκε ότι ο κύριος Ερντογάν θ’αρχίσει να μοιράζει θαλάσσια οικόπεδα νοτίως της Κρήτης και νοτίως του Ελληνικού Καστελόριζου και θα προβεί σε σύντομο χρόνο σε εξόρυξη γεωτρήσεων για φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Ποτέ δεν είχε κανείς αντίθετη γνώμη για την τρέλα που πουλά ο μεγαλομανής και υπερβολικά φιλόδοξος αυτός Τούρκος, αλλά ακούγοντας αυτό, δηλαδή την μοιρασιά οικοπέδων και την ανόρυξη γεωτρήσεων νοτίως της Κρήτης και του Καστελόριζου δεν άφησε καμία αμφιβολία για την Τρέλα του. Εεεε καλό είναι να κάνει κανείς τον τρελό, να κάνει ότι θέλει και νόμος να μην τον πιάνει. Ε; Τι λέτε κύριε Ερντογάν; Εσείς που έχετε πείρα από τέτοιου είδους τρέλα. Εεεεε, Τρέλα λέει! Τρέλα! Μη με βλέπετε έτσι παιδιά! «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Εγώ για εσάς αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι, ακόμη κι αν αφανιστεί όλος ο κόσμος. Ε!!! Καλό αυτό κύριε Ερντογάν! Σας εμπιστευόμαστε. Αλήθεια ! Πως μετράται η τρέλα κύριε Ερντογάν; Με το μέτρο, τον πήχυ ή με το βάρος, με τα δράμια; Εσείς θα ξέρετε κύριε Ερντογάν να ανταλλάσσετε όρκους αγάπης και τιμής.

Γεώργιος Ιωαν. Ζαχαριουδάκης Εκ ΚΡΗΤΗΣ

Υ.Γ. Σας έχουμε ακούσει, στο παρελθόν, κύριε Ερντογάν να λέτε για την αγαστή σας συνεργασία με εμάς του Έλληνες, ότι: Ή θα κερδίσετε (εσείς) γη ή θα χάσετε γη. Αυτό μαρτυρεί πόσο υπεύθυνη προσωπικότητα είστε και από πόση ευθύνη διακατέχεστε. Μπορεί να θέλετε να κερδίσετε και τον τίτλο του Τέντι μπόι της πολιτικής. Προηγουμένως ομιλούσαμε για τρέλα. Και ο Αδόλφος Χίτλερ ονειρευόταν όλον τον κόσμο δικό του και αφού αιματοκύλισε την ανθρωπότητα και την βύθισε στο πένθος- μαζί βεβαίως και τον λαό του – αυτοκτόνησε. «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα».