Υγεία

Ενημέρωση γαι τον καρκίνο του μαστού

Ενημέρωση γαι τον καρκίνο του μαστού

Από το Νοσηλευτικό Τομέα του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας,

A-
A+
22/06/2016 | 9:10

Στο πλαίσιο της ετήσιας Εκστρατείας Πρόληψης – Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού που οργανώνεται για 13η χρονιά από το Νοσηλευτικό Τομέα  του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας στην Βαϊνιά. O πρόεδρος του Π.Τ. ΕΕΣ Ιεράπετρας κος Ανδρέας Μαμαντόπουλος μας μίλησε για τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του.

Στη συνέχεια ο κος Ανδρέας Μαμαντόπουλος μαζί με την κα Καλογήρου Χαρά και τις Εθελόντριες προχώρησαν σε καταγραφή ιστορικού, κλινική εξέταση, εκπαίδευση των μαθητριών και των καθηγητριών μας στην αυτοεξέταση και την ευαισθητοποίηση στη σημασία της μαστογραφίας και τέλος μας δόθηκε παραπεμπτικό για μαστογραφικό έλεγχο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣΤΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2

Ανακοίνωση σχολείου:

“Ως σχολείο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας να ενημερωθούμε για τον καρκίνο του μαστού. Τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κύριο Ανδρέα Μαμαντόπουλο για την υπομονή του να απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπαιδευομένων μας σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και τη μεγάλη συνεισφορά του στο έργο που επιτελεί”.

Πηγή: πληροφορίες: radiolasithi.gr