Ελλάδα

Ο γαμήλιος τουρισμός στην Ελλάδα σε έκθεση της Πολωνίας

Ο γαμήλιος τουρισμός στην Ελλάδα σε έκθεση της Πολωνίας

Στην 2η έκθεση GRECKA PANORAMA Πολωνίας.

A-
A+
17/06/2016 | 15:50

H North Events και η Travel Media Applications ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την αγορά της Πολωνίας για το κομμάτι του Γαμήλιου Τουρισμού ως ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά «προϊόντα» της χώρας μας.

Η καμπάνια “Your Wedding in Greece” είναι μία διεθνής προσπάθεια ανάδειξης του εξειδικευμένου αυτού τουριστικού κλάδου με συμμετοχές στις σημαντικότερες αγορές και εκθέσεις ανά τον κόσμο. Μεταξύ αυτών αναφέρουμε την Allt om Bröllops Σουηδίας, Έκθεση Γάμου στη Μπανγκοκ,  και National Weddings Show στο Λονδίνο, Wedding Folies  στην Βηρυτό κ.α.

Ομοίως η καμπάνια έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο, σε ειδικές περιοδικές εκδόσεις και ενέργειες b2b προβολής με επαγγελματίες Wedding Planners του κλάδου.

Για την Πολωνία η συνεργασία αφορά την παρουσίαση όλων των εμπλεκόμενων τουριστικών επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων σχετικών με την διοργάνωση γάμων, σε ένα ειδικό Pavilion που θα φιλοξενηθεί στην 2η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Πολωνία, την GRECKA PANORAMA.

Η έκθεση διοργανώνεται στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016, και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες Πολωνούς επισκέπτες.

Στόχος της Travel Media Applications και της North Events είναι η παρουσίαση στους Πολωνούς επισκέπτες ολόκληρου του φάσματος των υπηρεσιών για τον Γαμήλιο Τουρισμό, και η ανάδειξη της Ελλάδας ως ένας από τους ομορφότερους προορισμούς του κόσμου που διαθέτει τις πλέον σύγχρονες υποδομές οργάνωσης γαμήλιων εκδηλώσεων στα υψηλότερα διεθνή standard.

Η ελληνική παράδοση και κουλτούρα άλλωστε έχει «φροντίσει» για την ανάδειξη του θεσμού του γάμου στο πιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός του ανθρώπου. Αυτήν ακριβώς την εμπειρία ζητούν να ζήσουν οι ξένοι επισκέπτες στην χώρα μας οι οποίοι τα τελευταία έτη αυξάνονται θεαματικά από κάθε μεριά της υφηλίου.

Το “Your Wedding in Greece” Pavilion θα παρουσιάσει Συμβούλους,  Διοργανωτές Γάμων, Αίθουσες – χώροι εκδηλώσεων, Catering, Ξενοδοχεία – καταλύματα, Ταξιδιωτικά γραφεία, Τουριστικοί προορισμοί, Ανθοστολισμοί, Φωτογράφοι, Atelie Νυφικών & Γαμπριάτικων, Διακοσμητές, DJ – ηχητική κάλυψη, κα.