Ελλάδα

Πέθανε στις ΗΠΑ ο 34χρονος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Πέθανε στις ΗΠΑ ο 34χρονος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

A-
A+
15/07/2018 | 15:09

Την τελευταία του πνοή άφησε στην Αμερική, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο νεότερος γιος του πατριάρχη της Intralot σε ηλικία μόλις 34 χρόνων.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Ως πιθανότερη εκδοχή θεωρείται ο θάνατος να προήλθε από ανακοπή καρδιάς, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις- ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του. Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot.

Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive. Προηγουμένως είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT. Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη.

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης ήταν σύντροφος της Μαρίας Τσούτσια, θυγατέρα του Γιώργου και της Ανθής Τσούτσια, γνωστών από το πέρασμα τους από τον εκδοτικό χώρο με πολλές καταδίκες σε βάρος τους.

Πηγή: protothema.gr