επικαιρότητα

Αίσιο τέλος για τον 27χρονο Αεράκη

Αίσιο τέλος για τον 27χρονο Αεράκη

Βρέθηκε σώος χάρη στο SILVER ALERT

A-
A+
19/07/2018 | 16:30

Η περιπέτεια του κ. Γεωργίου Αεράκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. ΑεράκηςΛάζος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος χάθηκε το πρωί της 10/07/2018, από την περιοχή του Μοσχάτου.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 17/07/2018 για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το μεσημέρι της 18/08/2018 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αγνοούμενος, εντοπίστηκε περιπλανώμενος στην περιοχή του Πολυγώνου, στην Αθήνα, από γυναίκα περίοικο, που είχε δει το SILVER ALERT και τον αναγνώρισε!

Ο κ. Αεράκης βρέθηκε, είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.