επικαιρότητα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την 83η διοργάνωση της ΔΕΘ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την 83η διοργάνωση της ΔΕΘ

Έως τις 17 Αυγούστου εκδήλωση ενδιαφέροντος για την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

A-
A+
10/08/2018 | 16:31

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018.  Το Επιμελητήριο Χανίων θα συμμετάσχει  με δικό του περίπτερο 70τμ στον ειδικό χώρο των Επιμελητηρίων που έχει οριστεί από την ΚΕΕΕ.

Τα επιμέρους περίπτερα θα είναι από 4 έως 7 τμ και δεν θα επιτρέπεται η πώληση προϊόντων. Θα είναι μόνο για προβολή των επιχειρήσεων και για εμπορικές συμφωνίες, ενώ οι επιχειρήσεις  που θα συμμετάσχουν με ανεξάρτητο περίπτερο, δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο περίπτερο του ΕΒΕΧ.

Το Επιμελητήριο θα επιχορηγήσει το χώρο των επιχειρήσεων στο κεντρικό περίπτερο του ενώ να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο περίπτερο, δεν είναι μεταβιβάσιμη.

Η παράταση προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων λήγει αυστηρά την Παρασκευή 17/8 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τη συμμετοχή στην 83η ΔΕΘ και περισσότερες πληροφορίες, κ. Ναταλία Κοτσάκη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28210 52329.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.