επικαιρότητα

Φαίνεται να απειλείται η 17χρονη από τον ακτινολόγο

Φαίνεται να απειλείται η 17χρονη από τον ακτινολόγο

Προστασία από την 7η ΔΥΠΕ ζητά η μητέρα της 17χρονης που κατήγγειλε τον βοηθό ακτινολόγου

A-
A+
12/07/2018 | 17:21

Την προστασία από τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ζητά με έγγραφη αναφορά της η μητέρα της 17χρονης μαθήτριας η οποία πριν λίγες ημέρες, είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από εργαζόμενο του Κέντρου Υγείας σε χωριό του Ηρακλείου την ώρα που έβγαζε ακτινογραφία.

Στην επίμαχη αναφορά, καταγγέλλεται ότι ο 45χρονος κατηγορούμενος αμέσως μετά την σύλληψη του και κατά την παραμονή του στο Αστυνομικό Τμήμα της απέστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, τα οποία και προσκομίζει.

Έτσι η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε έγγραφη αναφορά προς την 7η ΔΥΠΕ για να ζητήσει, την προστασία της τιμής και της υπόληψης της ίδιας και της οικογένειας της, δηλαδή της 17χρονης και των μικρότερων αδερφών της.
Ακόμα, η ιδιαιτερότητα στην υπόθεση αυτή έγκειται και στο γεγονός ότι η μητέρα συνυπηρετεί με τον κατηγορούμενο στο Κέντρο Υγείας με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ψυχολογικά από την αναπόφευκτη συνύπαρξη τους.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία μίας 17χρονης και της μητέρας της, οι οποίες είχαν πάει στο Κέντρο Υγείας ενός χωριού του Ηρακλείου προκειμένου η πρώτη να κάνει ακτινογραφίες. Σύμφωνα με την καταγγελία ο κατηγορούμενος ακτινολόγος τη χάιδεψε στο στήθος, ενώ φέρεται να της έκανε και ανάρμοστες ερωτήσεις.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.