επικαιρότητα

Με «ξένο» αμάξι αποφάσισε να ταξιδεύσει

Με «ξένο» αμάξι αποφάσισε να ταξιδεύσει

Για κακή του τύχει ο άνδρας με το κλεμμένο αυτοκίνητο δεν περίμενε τη σύλληψή του λίγο πριν φύγει

A-
A+
12/07/2018 | 16:37

Για κακή του τύχει ο άνδρας με το κλεμμένο αυτοκίνητο δεν περίμενε τη σύλληψή του λίγο πριν φύγει με το πλοίο της γραμμής. Όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου από τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου… Η σύλληψη του έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/7) όταν τα στελέχη του ΚΛΗ διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο που επρόκειτο να φορτωθεί στο πλοίο της γραμμής, ήταν κλεμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ είχε κλαπεί από τα Χανιά και η κλοπή του είχε δηλωθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας. Στη συνέχεια ενημερώθηκε και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε τα υπόλοιπα λιμεναρχεία του νησιού σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να φύγει από την Κρήτη με αυτό.

Το ΙΧ εντοπίστηκε τελικά στο λιμάνι του Ηρακλείου με τους Λιμενικούς να συλλαμβάνουν τον οδηγό ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.