επικαιρότητα

Ποιο το μέλλον των δύο παιδιών που κακοποιήθηκαν από τον 69χρονο παππού;

Ποιο το μέλλον των δύο παιδιών που κακοποιήθηκαν από τον 69χρονο παππού;

Δύσκολες μέρες περιμένουν τα δυο αδέρφια που κακοποιήθηκαν από τον παππού τους

A-
A+
22/06/2018 | 15:26

Μετά τη νοσηλεία τους στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να τύχουν της ιατρικής, αλλά και της απαραίτητης ιατροδικαστικής εξέτασης, τα δύο αδελφάκια δόθηκαν προσωρινά σε δύο διαφορετικά ιδρύματα, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή που θα τα φιλοξενήσει.

Για την παραμονή του 7χρονου κοριτσιού στο ίδρυμα που βρίσκεται τώρα σημειώνουν σε δημόσια παρέμβασή τους ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ για το 9χρονο αγοράκι, λόγω της καθυστερημένης διανοητικά κατάστασής του, ζητούν να τοποθετηθεί σε ειδικό ίδρυμα που να μπορεί να προσφέρει στοχευμένη βοήθεια.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που μας έστειλαν με τίτλο:

«Για τη μικρή μας μαθήτρια»

«Η ομάδα φίλων της κακοποιημένης μαθήτριας πιστεύει ότι αποτελεί καλύτερη επιλογή ζωής για το παιδί να παραμείνει στη δομή όπου φιλοξενείται τώρα. Το περιβάλλον αυτό, είναι το καταλληλότερο για την διαβίωσή της, επειδή διασφαλίζει προσεγμένη διατροφή – υγιεινό περιβάλλον και άριστες σχέσεις μεταξύ των τροφίμων και του προσωπικού, οι οποίες διέπονται από άδολη αγάπη. Επιπλέον εκεί, μπορεί να την επισκέπτονται οι φίλοι της και οι δάσκαλοί της, που της έχουν συμπαρασταθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, ο αδελφός της πρέπει να τύχει ιδιαίτερης φροντίδας σε οργανωμένη δομή, από ειδικούς επιστήμονες, έτσι ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ολοκληρωμένη ανάπτυξή του. Παρακαλούμε όσους εμπλέκονται με την υπόθεση, να συνδράμουν σε αυτόν τον σχεδιασμό, ο οποίος πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση για τα παιδιά».

Οι φίλοι και συμπαραστάτες

 

Πηγή: Lamiareport

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.