επικαιρότητα

Συνέλαβαν και αυτούς που αγόρασαν όπλα,22 επιπλέον άτομα !

Συνέλαβαν και αυτούς που αγόρασαν όπλα,22 επιπλέον άτομα !

Τα άτομα αυτά πιάστηκαν από την αστυνομία καθώς αγόρασαν από τα παράνομα όπλα

A-
A+
20/07/2018 | 16:38

Οι αρχές συνέλαβαν επιπλέον 22 άτομα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση με τις αγοραπωλησίες όπλων που συγκλονίζει την Κρήτη.

Τα 22 αυτά άτομα αποτελούσαν ουσιαστικά κάποιους τους αγοραστές στους οποίους πήγαιναν τα όπλα

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ :

Στο πλαίσιο εξάρθρωσης εγκληματικής ομάδας την 18.07.2018, η οποία δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών, συνελήφθησαν ακόμα (22) άτομα ανά την επικράτεια

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (29) πυροβόλα όπλα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,  περισσότερα από 1.000 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, (10) γεμιστήρες πιστολιών, (4) κλείστρα – εξαρτήματα πιστολιών

Σε συνέχεια του από 18.07.2018 Δελτίο Τύπου μας που αφορά την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας η οποία δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών, συνελήφθησαν ακόμα είκοσι δύο (22) άτομα κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν επιπλέον έρευνες σε οικίες κατόπιν παραγγελίας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε διάφορες περιοχές της Επικράτειας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν είκοσι δύο (22) άτομα τα οποία όπως προέκυψε είχαν προβεί στην αγορά ειδών οπλισμού από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.