επικαιρότητα

Ζητούν βοήθεια για τον 8χρονο που κινδυνεύει με παράλυση

Ζητούν βοήθεια για τον 8χρονο που κινδυνεύει με παράλυση

Το περιστατικό είναι επείγον, πρέπει να γίνει άμεσα η επέμβαση

A-
A+
25/06/2018 | 20:03

Το παιδί πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, ωστόσο η οικογένεια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Την ευαισθησία τους καλούνται να δείξουν για μια ακόμη φορά οι  Έλληνες , αυτή τη φορά για ένα 8χρονο παιδί, το οποίο πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και η οικογένεια του, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να ανταποκριθεί στο κόστος της επέμβασης.

Έχει κανονιστεί χειρουργείο για την ερχόμενη εβδομάδα αλλά αν δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα, το παιδί δεν θα μπορέσει να μεταβεί στο Νοσοκομείο και κινδυνεύει με παράλυση.

Ο οκτάχρονος πάσχει από Δισχιδή Ράχη και κινδυνεύει να μείνει παράλυτος αν δεν χειρουργηθεί άμεσα. Ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στο νευρικό σύστημα από την πάθηση.

Όλες οι ενορίες των Χανίων,  χθες Κυριακή έκαναν έρανο, μετά από παραίνεση της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό ώστε ο 8χρονος να μεταβεί στην Αθήνα με την οικογένειά του και να υποβληθεί στην κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε δεν επαρκεί και καλούνται οι Χανιώτες, για ακόμη μια φορά να δείξουν και σε αυτήν την περίπτωση την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους και να στηρίξουν την οικογένεια και τον 8χρονο που έχει ανάγκη.

Μπορείτε να βοηθήσετε με κατάθεση χρημάτων ως εξής:

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.