Κρήτη

Δημοπρατήθηκαν οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας!

Δημοπρατήθηκαν οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας!

A-
A+
23/06/2018 | 13:59
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου:

«Επεμβάσεις στους Κόμβους Αγ. Πελαγίας και Αχλάδας του Β.Ο.Α.Κ. για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας» και μάλιστα με αυξημένο προϋπολογισμό 5.000.000,00 €!

Η σχετική προκήρυξη δημοσιοποιήθηκε σήμερα στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ξεκινάει έτσι η διαδικασία επιλογής αναδόχου για την κατασκευή των σημαντικών αυτών έργων οδικής ασφάλειας, για τα οποία τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης με τους συνεργάτες του στη Δημοτική Αρχή, όσο και οι φορείς και οι κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας, αγωνιζόταν εδώ και πολλά χρόνια.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.