Κρήτη

Ηράκλειο: Έκλεβε τα κοσμήματα των γυναικών, την ώρα που τα φορούσαν!

Ηράκλειο: Έκλεβε τα κοσμήματα των γυναικών, την ώρα που τα φορούσαν!

Από το λαιμό 10 γυναικών είχε αφαιρέσει κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ!

A-
A+
21/08/2019 | 13:26

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δέκα υποθέσεων κλοπών σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ένας 33χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 03.08.2019 έως και την 20.08.2019 είχε αφαιρέσει από δέκα (10) γυναίκες ηλικίας από 54 έως και 83 ετών κοσμήματα.

Η χρηματική αξία των κλεμμένων κοσμημάτων, ξεπερνά συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Επιπλέον σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν από τον νόμο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.