Κρήτη

“Κραυγή” αγωνίας των βενζινοπωλών – Έκτακτη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη!

“Κραυγή” αγωνίας των βενζινοπωλών – Έκτακτη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη!

A-
A+
23/06/2018 | 14:10

Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 9.30  το πρωί,  θα πραγματοποιηθεί επείγουσα προγραμματισμένη σύσκεψη των εκπροσώπων του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου με τον  Αντιπεριφερειάρχη  Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Θα συζητηθεί εκ νέου το φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης των πρατηρίων καυσίμων, καθώς  οι πρατηριούχοι, όπως τονίζουν, κινδυνεύουν άμεσα  να χάσουν την επιδότηση της εγκατάστασης των συστημάτων εισροών εκροών, λόγω εκπνοής της προθεσμίας υποβολής της άδειας λειτουργίας  πρατηρίου μετά την εγκατάσταση των συστημάτων εισροών εκροών και οριστικής λήξης του προγράμματος επιδότησης.

Το δεύτερο θέμα συζήτησης αφορά τη στήριξη της Περιφέρειας σε πρωτοβουλία σειράς δράσεων με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας  και οικονομίας.

cretalive

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.