Κρήτη

Κρήτη: Αναπάντητες κλήσεις, ένα χαμένο 50ευρο και … η κατηγορία για βιασμό

Κρήτη: Αναπάντητες κλήσεις, ένα χαμένο 50ευρο και … η κατηγορία για βιασμό

A-
A+
12/09/2019 | 14:47

Αύριο πρόκειται να απολογηθεί ο 32χρονος που έχει συλληφθεί για βιασμό μιας 23χρονης συναδέλφου του, μετά την καταγγελία που έκανε η κοπέλα.

Ο 32χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό με σωματική βία. Σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο έδωσαν το “παρών” συγγενικά του πρόσωπα, ενώ ο 32χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει οτιδήποτε από όσα του προσάπτονται.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται και μαρτυρίες από συναδέλφους των δυο, στο ξενοδοχείο, που αναφέρουν ότι η 23χρονη είναι καλή κοπέλα, αλλά με ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ σημειώνουν ότι το τελευταίο 3ήμερο φαινόταν να την απασχολεί κάτι καθώς είχε κακή ψυχολογία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μεταξύ της 23χρονης και του 32χρονου προηγήθηκε ένας διαπληκτισμός για ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, που η κοπέλα αναφέρει ότι είχε στην τσέπη της στολής της και το οποίο εκτιμούσε ότι της έπεσε στο όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε με τους συναδέλφους της, με οδηγό τον 32χρονο, για να πάνε στην εργασία τους. Θεωρώντας λοιπόν ότι ενδεχομένως ο 32χρονος βρήκε πεσμένο το 50ευρο και το πήρε, οι δυο τους διαπληκτίστηκαν, με την κοπέλα να φεύγει εκνευρισμένη.

Ο 32χρονος από την πλευρά του αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε την κοπέλα, τονίζοντας μάλιστα ότι υπάρχει dvd από τις κάμερες του ξενοδοχείου που δείχνει ότι το αυτοκίνητο μεταφοράς του προσωπικού έφυγε από το ξενοδοχείο και μέσα σε δέκα λεπτά ξαναγύρισε. Ο άνδρας εξηγεί ότι “δεν είναι δυνατόν μέσα σε δέκα λεπτά να έφυγε για να αναζητήσει την 23χρονη, να την καλούσε στο τηλέφωνο και να τη βίασε”.

Το οπτικό υλικό έχει ήδη προσκομιστεί, ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης θα ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να αποδειχθούν όσα ισχυρίζεται για τις κλήσεις που έκανε, αναζητώντας την.

cretalive.gr