Κρήτη

Κρήτη: Συλλήψη για τον εμπρησμό των χωματουργικών μηχανημάτων

Κρήτη: Συλλήψη για τον εμπρησμό των χωματουργικών μηχανημάτων

Ο συλληφθείς φαίνεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

A-
A+
06/12/2018 | 10:39

Εξελίξεις και μια σύλληψη έφεραν οι έρευνες της Αστυνομίας, καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη των δραστών που ευθύνονται για τον εμπρησμό των χωματουργικών μηχανημάτων στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας νεαρός Ιεραπετρίτης χωματουργός, φερόμενος δράστης της δολιοφθοράς που είχε σαν αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή 3 χωματουργικών μηχανημάτων της Εταιρείας Αφοί Μητσόπουλοι με έδρα την Ψαρή Φοράδα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης. Οι ίδιες πληροφρίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς φαίνεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η προαναφερθείσα εταιρεία ήρθε από το Ηράκλειο στην Ιεράπετρα και έπαιρνε όλες τις δουλειές.

Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας στην Εισαγγελία Νεάπολης.

Ωστώσο σε κάμερα ασφαλείας διπλανής κατοικίας φαίνεται ότι στον εμπρησμό εμπλέκονται δύο άτομα, αναζητείται και ο συνεργός.

Τα δύο αδέλφια από την Ψαρή Φοράδα, από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για εμπρησμό, ενώ πλέον αυτό που θέλουν είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι δράστες να πληρώσουν για τη ζημιά που προκάλεσαν, η οποία υπολογίζεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.