Κρήτη

Νέα σύνδεση Ηράκλειο- Κυκλάδες από τις Μινωικές Γραμμές

Νέα σύνδεση Ηράκλειο- Κυκλάδες από τις Μινωικές Γραμμές

Αύριο Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 το High Speed Ferry «Santorini Palace» ξεκινάει τα νέα δρομολόγια!!

A-
A+
12/06/2018 | 16:54

Αύριο Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018  το High Speed Ferry «Santorini Palace» των Μινωικών Γραμμών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, ξεκινάει τα νέα δρομολόγια που θα συνδέουν το Ηράκλειο με τις Κυκλάδες. 

Το πλοίο θα εκτελεί δρομολόγια στη νέα γραμμή Ηράκλειο -Σαντορίνη -Ίο – Πάρο -Μύκονο.

Πρόκειται για το πρώην Highspeed 7, το οποίο απέκτησαν οι Μινωικές Γραμμές στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Attica για την πώληση του ποσοστού που είχαν στην ΗSW.  Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Μινωικών Γραμμών, «πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ κα είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία για επιλεκτικές επενδύσεις και αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας, δρομολογεί στις Κυκλαδες ένα μοναδικό για την κατηγορία του ultra luxurious ταχύπλοο, με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στην ακτοπλοΐα και να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών».