Κρήτη

Στην φυλακή για τη χασισοφυτεία σε θερμοκήπιο στην Ιεράπετρα

Στην φυλακή για τη χασισοφυτεία σε θερμοκήπιο στην Ιεράπετρα

Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

A-
A+
23/06/2018 | 11:07

Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας και οι τέσσερις συλληφθέντες  κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στην φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο Ρεθυμνιώτες φέρονται να είχαν τον βασικό ρόλο στην υπόθεση. Φέρονται να είχαν προσεγγίσει τους δύο Ιεραπετρίτες, ιδιοκτήτες των θερμοκηπίων, εκμεταλλευόμενοι την άσχημη οικονομική τους κατάσταση, ενώ οι συχνές τους μετακινήσεις στην Ιεράπετρα σε συνδυασμό με ότι είχαν μπει στο μάτι των αρχών του Ρεθύμνου ήταν ο λόγος που τελικά οδήγησε στην επιχείρηση σύλληψης.

Η έκνομη δράση των «4» έλαβε τέλος την περασμένη Κυριακή με παράλληλες επιχειρήσεις σε Μυλοπόταμο και Ιεράπετρα.

Η Αστυνομία έκανε «έφοδο» στην χασισοφυτεία μαμούθ που καλλιεργείτο στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα σε θερμοκήπιο.

Στο εσωτερικό του θερμοκηπίου, όπου καλλιεργούνταν -εκτός από κάνναβη- αγγούρια (!), η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να εντόπισε και τους τέσσερις ημεδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο θερμοκήπιο συνολικά 2627 δενδρύλλια κάνναβης.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.