Κρήτη

Thomas Cook: Η Κρήτη ιδανικός προορισμός διακοπών στο τέλος της σεζόν

Thomas Cook: Η Κρήτη ιδανικός προορισμός διακοπών στο τέλος της σεζόν

Η Κρήτη είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς με ιδανική ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες

A-
A+
05/09/2019 | 9:39

Την Κρήτη ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς με ιδανική ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για διακοπές στο τέλος της σεζόν αναδεικνύει ο Thomas Cook.

Όπως αναφέρει σε ταξιδιωτική πρόταση στην ιστοσελίδα του ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ, η Κρήτη είναι ένα από τα θερμότερα ελληνικά νησιά σε επίπεδο θερμοκρασίας τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, την ώρα δηλαδή που τα μεγάλα πλήθη τουριστών έχουν αποχωρήσει από τον προορισμό και ο ήλιος συνεχίζει να θυμίζει καλοκαίρι.

Όσοι αναζητούν πολιτιστικές δραστηριότητες, μπορούν να επισκεφθούν με ευχάριστη θερμοκρασία αρχαιολογικούς χώρους όπως η Κνωσσός ή η Σπιναλόγκα, αποφεύγοντας τον καυτό ήλιο του Ιουλίου ή του Αυγούστου.

Επιπλέον, οι καιρικές συνθήκες στο νησί την περίοδο αυτή αποτελούν μια τελευταία ευκαιρία για τους λάτρεις της πεζοπορίας να διανύσουν το φαράγγι της Σαμαριάς.

Η μέση θερμοκρασία στην Κρήτη, αναφέρει ο τουρ οπερέιτορ, τον Σεπτέμβριο είναι οι 27 βαθμοί Κελσίου και τον Οκτώβριο οι 24 βαθμοί. Οι άλλες επιλογές ηλιόλουστων προορισμών για αυτή την περίοδο είναι η Ίμπιζα, η Κύπρος, η Τουρκία και η Αίγυπτος.

tornosnews.gr