Νότια Κρήτη

Το τραπέζι μας ενώνει»στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Το τραπέζι μας ενώνει»στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Γευστικές δοκιμές στα καταστήματα των Μοιρών και του Τυμπακίου (8 – 11 Νοεμβρίου).

A-
A+
12/11/2019 | 10:37

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα δράση ανάδειξης των αγαπημένων μας  προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης που φέρνει στο προσκήνιο τα Κρητικά προϊόντα για τα οποία είμαστε περήφανοι, μαζί με επιλεγμένες ετικέτες απ’ όλη την Ελλάδα, συνδέοντας καταναλωτές, μικρούς παραγωγούς και αγαπημένες εταιρείες.

Σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο ολοκληρώθηκαν ήδη οι πρώτες γευστικές δοκιμές, με την σκυτάλη να περνάει τις επόμενες ημέρες σε ακόμα περισσότερα καταστήματα του Ηρακλείου (8 – 12 Νοεμβρίου), των Μοιρών και του Τυμπακίου (8 – 11 Νοεμβρίου).

Παράλληλα, οι καταναλωτές με την χρήση της XtraCard Χαλκιαδάκης θα μπορούν μέχρι τις 18 Νοεμβρίου να απολαμβάνουν εκπτώσεις στις αγαπημένες τους κατηγορίες:

  • Σε όλα τα κρητικά κεφαλοτύρια και γραβιέρες έκπτωση 20%.
  • Σε όλα τα κρητικά παξιμάδια έκπτωση 20%
  • Στα Ελληνικά μπισκότα βρώμης, σίκαλης, ολικής καιprotein έκπτωση 30%
  • Σε όλα τα κρητικά μέλια έκπτωση 15%
  • Στους Ελληνικούς χυμούς ψυγείου έκπτωση 30%
  • Στα Ελληνικά βιολογικά λαχανικά κατάψυξης έκπτωση 25%
  • Σε όλα τα κρητικά πετιμέζια, τα ξύδια και τις κρητικές σταφίδες έκπτωση 20%

Στόχος της νέας δράσης των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, που απλώνεται απ’ τη μια άκρη της Κρήτης μέχρι την άλλη, είναι αφενός να προωθηθεί ο υγιεινός τρόπος ζωής σε συνδυασμό πάντα με τηνγευστική απόλαυση, και αφετέρου να αναδειχθούν οι αξιόλογες προσπάθειες νέων παραγωγών.

Πρόκειται για προσπάθειεςπου φέρνουν στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού νέες γευστικές προτάσεις με ποιοτικά προϊόντα, που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι και αγάπη. Πάντα με τα γνωστά υψηλά δεδομένα πιστοποίησης και ασφαλείας που εφαρμόζει εδώ και χρόνια η Χαλκιαδάκης Α.Ε.,  αλλά και με σταθερά χαμηλές τιμές, που μειώνονται ακόμα περισσότερο, μέσα από προσφορές και εκπτώσεις!

Περισσότερα στοιχεία για την πρωτοβουλία«Το τραπέζι μας ενώνει» από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/32WZmsw