Ελλάδα

Απόψε ο τελικός του Miss World με την Κρητικιά Μαριάννα Δοξαστάκη

Απόψε ο τελικός του Miss World με την Κρητικιά Μαριάννα Δοξαστάκη

Την ελληνική συμμετοχή εκπροσωπεί η Μαριάννα Δοξαστάκη με καταγωγή από την Ιεράπετρα.

A-
A+
31/05/2016 | 13:01

Σήμερα το βράδυ διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού Ομορφιάς Miss World Next Top Model 2016 και τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών έχουν στραφεί στο Λίβανο.

a3.png

Στις 8μμ ώρα Ελλάδος, στο Grand Hills Hotel and Spa στην πόλη Broumana, 44 υποψήφιες καλλονές από όλο τον κόσμο θα περπατήσουν στη λαμπερή σκηνή με σκοπό να διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους. Την ελληνική συμμετοχή εκπροσωπεί η Miss Κρήτη 2015 Μαριάννα Δοξαστάκη με καταγωγή από την Ιεράπετρα. Κατάλληλα προετοιμασμένη, η 22χρονη Μαριάννα βρίσκεται στο Λίβανο από τις 20 Μαΐου και ακολουθεί τις απαραίτητες προετοιμασίες, συμμετέχοντας παράλληλα σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται προς τιμήν των 44 καλλονών.

Μαζί της βρίσκεται και η Μικαέλα Φωτιάδη η οποία είναι επίσημη καλεσμένη των διοργανωτών, αφού πέρυσι είχε κατακτήσει την 2η θέση στo συγκεκριμένο διαγωνισμό, ενώ τον περασμένο Μάρτιο κατέκτησε τον τίτλο της Miss Europe World 2016.

a6.png

Οι δύο καλλονές από την Ιεράπετρα δεν σταματούν να μοιράζονται τα συναισθήματα τους, με τη Μικαέλα να συμβουλεύει συνεχώς τη Μαριάννα. Οι δυο τους άλλωστε μένουν στο ίδιο δωμάτιο και είναι συνεχώς σε ανοικτή γραμμή με τους διοργανωτές των Παγκρήτιων καλλιστείων, οι οποίοι επιμελούνται για την ελληνική αυτή συμμετοχή.