Νότια Κρήτη

Απολογούνται οι διακινητές των 26 μεταναστών στην νότια Κρήτη

Απολογούνται οι διακινητές των 26 μεταναστών στην νότια Κρήτη

Με χειροπέδες κατέληξε ο Αιγύπτιος ο καπετάνιος καθώς και δυο ακόμα άνδρες.

A-
A+
18/11/2018 | 17:31

Απολογούνται αύριο, οι τρεις που συνελήφθησαν ως οι διακινητές των 26 μεταναστών που εντοπίστηκαν σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, την περασμένη Τρίτη.

Από τους 29 επιβαίνοντες στο σκάφος, στην πλειοψηφία τους Αιγύπτιοι, οι τρεις διαπιστώθηκε ότι ήταν οι διακινητές και συνελήφθησαν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretalive με χειροπέδες κατέληξε ο Αιγύπτιος ο καπετάνιος καθώς και δυο ακόμα άνδρες, Λίβυοι στην καταγωγή.

Η κινητοποίηση για τους “26” ήταν άμεση, καθώς το ίδιο βράδυ κιόλας μισθώθηκε λεωφορείο που τους μετέφερε στο παλιό δημοτικό σχολείο της Ορνέ. Η τοπική κοινότητα σε συνεργασία με το δήμο και την αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης φρόντισαν να έχουν στρώματα και ο Ερυθρός Σταυρός κουβέρτες, ενώ υπήρξε μέριμνα και για τη σίτισή τους, έως ότου κινηθούν οι διαδικασίες για την ταυτοποίησή τους.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.