Νότια Κρήτη

Αυγενάκης για δρόμο Μεσαράς: «Όταν τα λέγαμε μας απαντούσαν ότι είμαστε το παλιό. Τώρα τρέχουν να προλάβουν»

Αυγενάκης για δρόμο Μεσαράς: «Όταν τα λέγαμε μας απαντούσαν ότι είμαστε το παλιό. Τώρα τρέχουν να προλάβουν»

Δήλωση με αφορμή τον κίνδυνο απένταξης του δρόμου Ηράκλειο - Μεσαρά.

A-
A+
25/06/2018 | 14:48

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τον κίνδυνο απένταξης του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά και επιστροφής των ευρωπαϊκών κονδυλίων:

 «Με δεκάδες παρεμβάσεις προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, είχα επισημάνει όλο το προηγούμενο διάστημα τις μεγάλες καθυστερήσεις από την ολιγωρία του Υπουργού και των υπηρεσιών, αναφορικά με το δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς.

Ήταν 27 Ιουλίου 2015, όταν σε ερώτησή μου στη Βουλή, καλούσα τον Υπουργό, να πάρει αποφάσεις και να δεσμευτεί για το χρονοδιάγραμμα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες εργασίες για το δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς και προειδοποιούσα ότι εάν δεν κινηθεί ταχύτατα, θα κληθούμε να καταβάλουμε όλα τα χρήματα του έργου.

Σήμερα αυτοί οι φόβοι, επιβεβαιώνονται.

Τότε ο κ. Χ. Σπίρτζης μας κατηγορούσε ότι είμαστε το παλιό. Τώρα τρέχει να προλάβει!

Επισκέφθηκε το εργοτάξιο, αφού έκλεισε τρεισήμισι χρόνια Υπουργός, για να μας πει τι αλήθεια; Αυτό που του λέγαμε από το 2015;

Ωστόσο, πέραν της κριτικής που υποχρεούμαστε να ασκούμε, αυτό που σήμερα προέχει είναι να συμβάλουμε όλοι ώστε να ολοκληρωθούν οι εναπομείνασες εργασίες και να μην κινδυνεύσει το έργο».

Επισυνάπτεται:

  • Επίκαιρη ερώτηση 27 Ιουλίου 2015 για το δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς: https://youtu.be/rKGpX9N-Iis

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.