Νότια Κρήτη

Γιορτινές υπερπροσφορές από το Κρεοπωλείο Δασκαλάκης

Γιορτινές υπερπροσφορές από το Κρεοπωλείο Δασκαλάκης

 «Καλό Πάσχα» με εξαιρετικά κρέατα σε συμφέρουσες τιμές

A-
A+
18/04/2019 | 10:49

Το Κρεοπωλείο Δασκαλάκης στα Καπαριανά Μοιρών Δήμου Φαιστού, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών καθώς  διαθέτει εκλεκτά προϊόντα εγγυημένης ποιότητας 100%, αποκλειστικά από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, για να μας ευχαριστήσει έμπρακτα για την προτίμηση που του δείχνουμε, μας προσφέρει, για το γιορτινό μας τραπέζι, τα εξαιρετικά κρέατα του σε τιμές «σούπερ προσφοράς»! Οι προσφορές του καταστήματος θα έχουν μάλιστα και διάρκεια αφού θα ισχύουν μέχρι 31 Μαΐου!

Μόνο κρητικά αμνοερίφια & αιγοπρόβατα!

Στο πασχαλινό μας τραπέζι  -και όχι μόνο- μπορούμε να απολαύσουμε σε τιμές σούπερ προσφοράς αρνί ή κατσίκι (ολόκληρο ή μισό με κεφάλι) 5,89  €, κατσίκα, πρόβατο 4,49 €, κοκκόρι Κρήτης 4,29 €, λαιμό, πανσέτα, μπουκιές, σουβλάκι 4,29 €, μπριζόλα, κιμά 3,99 €, κοτόπουλο ελληνικό 2,49 €, ενώ θα βρούμε και μοσχάρι ελληνικό.

Η ποικιλία του καταστήματος είναι μεγάλη αφού μας προσφέρει παραδοσιακά χειροποίητα λουκάνικα, απάκι, γαρδούμια, κοκορέτσι, φρέσκα χειροποίητα μπιφτέκια, ρολά (χοιρινό, κοτόπουλο & κιμά), σνίτσελ (κοτόπουλο & χοιρινό) αλλά και μέλι και φρέσκα τυροκομικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς.

Κρεοπωλείο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, Καπαριανά Μοιρών

Τηλέφωνα:  698 5898 598, 28920 23205.