Νότια Κρήτη

Με νέο λογότυπο τοποθετούνται  πλέον στην αγορά τα γαλακτοκομικά προϊόντα  Κορυφή

Με νέο λογότυπο τοποθετούνται πλέον στην αγορά τα γαλακτοκομικά προϊόντα Κορυφή

Νέα εποχή - Νέο logo

A-
A+
19/05/2018 | 11:04

Κρατώντας κάποια δημιουργικά στοιχεία από το προηγούμενό της λογότυπο και ακολουθώντας μία σύγχρονη αισθητική, το νέο λογότυπο της Κορυφής, μέσα από τη δυναμική της, συμβολίζει την ανοδική πορεία, την αέναη προσπάθεια, τη συνέχεια και τη δύναμη η οποία καταλήγει στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας, μέσα από την ίδια.

Χρησιμοποιώντας ως υλικά τα καθαρά χρώματα και τις φόρμες του ελληνικού τοπίου, το νέο λογότυπο της Κορυφής σχεδιάστηκε για να εκφράσει μια νέα, διαφορετική εποχή για την επιχείρηση, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα συναισθήματα αγάπης και οικειότητας.
Στις συσκευασίες των σκληρών και μαλακών τυριών θα βρείτε το νέο σύγχρονο logo, παρασκευασμένα με το ίδιο μεράκι για παραδοσιακά και  ποιοτικά προϊόντα με γάλα από την Μεσαρά της Κρήτης.  Τώρα στην πλούσια γκάμα των προϊόντων της η επιχείρηση προσθέτει και το φρέσκο πρόβειο γάλα όπου μπορείτε να προμηθεύεστε καθημερινά για την οικογένεια σας από το κατάστημα στις Μοίρες, 25ης Μαρτίου 256.

Με τη σχέση ποιότητας-τιμής που  προσφέρει καθημερινά στα ράφια της αγοράς είμαστε σίγουροι πως  θα φτάσει πραγματικά στην Κορυφή.

Μοίρες, 25ης Μαρτίου 255

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28920 23387, 25260, 6931 399483

FB: Τυροκομικά Προϊόντα “Η Κορυφή”