Νότια Κρήτη

Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά»,  η Ευαγγελία Κουνδουράκη-Τσικνάκη από το Πετροκεφάλι

Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά», η Ευαγγελία Κουνδουράκη-Τσικνάκη από το Πετροκεφάλι

A-
A+
12/03/2019 | 15:59

Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, θα δώσει τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου, η Ευαγγελία Κουνδουράκη-Τσικνάκη από το Πετροκεφάλι, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, με δυναμική συνδικαλιστική πανεπιστημιακή δράση.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαθιουδάκης: «Η συμμετοχή στην παράταξη μας μιας νέας γυναίκας, με σπουδές, μαχητικότητα και ενδιαφέρον για τα κοινά, όπως η Ευαγγελία Κουνδουράκη-Τσικνάκη από το Πετροκεφάλι, μας δίνει μεγάλη χαρά αλλά και αισιοδοξία ότι ο Δήμος μας μπορεί να διεκδικήσει και να κερδίσει πολλά, μπαίνοντας σε μια νέα εποχή, χάρη στη μόρφωση και την δυναμική παρουσία της νέας γενιάς δημοτών & δημοτισσών του.

Το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου δεν αποτέλεσε για την Ευαγγελία Κουνδουράκη-Τσικνάκη ολοκλήρωση των στόχων της  καθώς οι σπουδές της θα συνεχιστούν με Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις & την Δημόσια Διοίκηση, αποδεικνύοντας ότι η ίδια δεν επαναπαύεται, θέλει να προχωρά συνεχώς μπροστά με νέα βήματα, νέους στόχους και προοπτικές. Ακριβώς δηλαδή αυτό που σαν παράταξη στοχεύουμε να πράξουμε και εμείς για το Δήμο Φαιστού με τη συμμετοχή όλων των συνδημοτών μας που δεν θέλουν ο τόπος μας, οι ζωές μας οι ίδιες και οι προοπτικές των παιδιών μας να μένουν στάσιμες. Γι αυτό και καλωσορίζω εγκάρδια την Ευαγγελία στο Συνδυασμό μας».

Δήλωση Ευαγγελίας Κουνδουράκη-Τσικνάκη, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη:

«Επειδή πιστεύω ότι η πολιτική πρέπει να ασκείται από τον “άμεσα ενδιαφερόμενο” τον ίδιο τον πολίτη που δεν θα πρέπει να περιορίζεται στην αναμονή… λύσεων εξ ουρανού, αλλά να τις διεκδικεί μαχητικά ο ίδιος, μέσα από τη συμμετοχή του στα κοινά με όποιο τρόπο μπορεί, μέσω ενός συλλόγου, μιας ομάδας ανθρώπων, μιας δημοτικής παράταξης, αποφάσισα να δηλώσω “παρούσα” στην εκλογική αναμέτρηση των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου, με την παράταξη «Ο Τόπος μας Μπροστά». Ο Δήμος Φαιστού, ο Δήμος μας, δεν μπορεί να χάσει άλλο χρόνο και άλλες ευκαιρίες για να αντιστρέψει επιτέλους τη μεγάλη αδικία που υφίσταται τόσα χρόνια- μια ολόκληρη περιοχή εξαιρετικών προσόντων και απεριόριστων δυνατοτήτων να είναι τελευταία στην πρόοδο, την ανάπτυξη, τις υποδομές, τις προοπτικές. Ήρθε η ώρα εμείς οι ίδιοι οι δημότες και οι δημότισσες να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο τον παραγκωνισμό του Δήμου μας, έναν παραγκωνισμό στα όρια της ουσιαστικής εγκατάλειψης. Ο Δήμος Φαιστού ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους, με απίστευτη φυσική ομορφιά, πλούσια ιστορία & παράδοση δυνατότητες  πολύπλευρης ανάπτυξης, θα πρέπει να ξεφύγει από την στασιμότητα, κερδίζοντας το χαμένο χρόνο για να πάει ο Τόπος μας Μπροστά! Ας βοηθήσουμε όλοι μας γι αυτό».