Νότια Κρήτη

Μια πανέμορφη πορεία στα Αστερούσια Όρη με τον Ορειβατικό Σύλλογο Μοιρών

Μια πανέμορφη πορεία στα Αστερούσια Όρη με τον Ορειβατικό Σύλλογο Μοιρών

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

A-
A+
24/09/2018 | 13:19

Την επόμενη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Μοιρών θα πεζοπορήσει  στα εκπληκτικά Αστερούσια και στο φαράγγι της Ελυγιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Ορειβατικό Σύλλογο Μοιρών:

Την επόμενη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου θα πεζοπορήσουμε στα εκπληκτικά Αστερούσια στο φαράγγι της Ελυγιάς. Θα διασχίσουμε ένα όμορφο βατό κομμάτι του φαραγγιού και από την παραλία της Ελυγιάς θα πάμε στο μεγάλο και μικρό Αγάδικο και στο σπήλαιο του Αγ. Αντωνίου. Θα κάνουμε το μπάνιο μας φυσικά στην παραλία που μας αρέσει περισσότερο….και επιστροφή στον Αη Γιάννη απ όπου θα αποχωρήσουμε.
Ώρες πορείας 4
Επικοινωνία με τους αρχηγούς για να υπάρξει οργάνωση σχετικά με το ποια αυτοκίνητα αναλόγως των ατόμων θα κατέβουν από τα Καπετανιανά μέχρι τον Αη Γιάννη.

Αναχώρηση από Μοίρες 08:00

Αρχηγοί :
Κώστας Καμπουράκης 6932331608
Κατερίνα Μαλεφιτσάκη 6937813144

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.