Νότια Κρήτη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Έγχρωμων ζωνών (φώτο)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Έγχρωμων ζωνών (φώτο)

A-
A+
19/11/2018 | 12:35

 

Στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών καράτε στα Άνω Λιόσια Αθηνών, με τη συμμετοχή πολλών συλλογών και αθλητών. Στο παραπάνω πρωτάθλημα συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος καράτε «Φαιστός» με 06 αθλητές  από το Τυμπάκι και τις Μοίρες αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Η επιλογή των αθλητών έγινε απ το δάσκαλο και προπονητή της σχολής Σταυρουλαντωνάκη Χαράλαμπο με πολύ αυστηρά κριτήρια με μοναδικό σκοπό οι αθλητές που επιλεχτήκαν να μπορούν να ανταποκριθούν στις δύσκολες απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Η αυστηρή επιλογή περιόρισε αρκετά τον αριθμό των αθλητών που πήραν μέρος , με αποτέλεσμα την αποστολή να πλαισιώνουν μονό06 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις για μια δύσκολη  αγωνιστική δοκιμασία όπως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Οι αθλητές που επιλεχτήκαν και πήραν μέρος είναι οι παρακάτω Ανδριγιαννάκη Χρύσα, Βαφάκης Αριστείδης, Καπετανάκη Νίκη, Κοτσιφάκης Αλέξανδρος, Μανουσάκη Ελένη και Σταυρουλαντωνάκη Εμμανουέλα.

Οι παραπάνω αθλητές ανταποκριθήκαν πλήρως στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν κάτι πρωτοφανές για τα Μεσσαρίτικα δεδομένα, καταφέρνοντας να κατακτήσουν 11 συνολικά μετάλλια (και στα δυο αγωνίσματα «kataκαιkoumite») εκ των οποίων 06 χρυσά 03 ασημένια και 02  χάλκινα μετάλλια.

O προπονητής του συλλόγου Σταυρουλαντωνάκης Χαράλαμπος ευχαριστεί τον τοπικό τύπο για τη προβολή του αθλήματος για τις επιτυχίες των Μεσσαριτών αθλητών καθώς και τους γονείς των αθλητών που αγκάλιασαν και στήριξαν με κάθε τρόπο την αποστολή, και που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα είχε επιτευχθεί το παραπάνω αποτέλεσμα

Αναλυτικά:  Τα αποτελέσματα

1)Ανδριγιαννάκη Χρύσα                               3ηθέσηkata   2ηθέσηkoumite

2)Καπετανάκη Νίκη                                    2η θέση kata1η θέση koumite

3)Βαφάκης Αριστείδης                                 3η θέση kata               1η θέση koumite

4)Κοτσιφάκης Αλέξανδρος                          1η θέση kata  1η θέση koumite

5)Μανουσάκη Ελένη  2η θέση kata 1η θέση koumite

6)Σταυρουλαντωνάκη Εμμαν (Δεν πήρε μέρος στο kata)   1ηθέσηkoumite

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.