επικαιρότητα

Παραδοσιακό τραπέζι με απάκι, λουκάνικο & σύγλινα!

Παραδοσιακό τραπέζι με απάκι, λουκάνικο & σύγλινα!

Κρητικές γεύσεις της παρέας, με «Αλλαντικά Κρήτης Χατζηδάκης»

A-
A+
27/11/2019 | 13:55

 Ένα τραπέζι στρωμένο με απάκι, λουκάνικο, σύγλινα, γνήσιες παραδοσιακές γεύσεις -σαν να τα έχετε λάβει πεσκέσι από το χωριό!- φτιαγμένα ωστόσο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας, όπως όλα τα προϊόντα των «Αλλαντικών Κρήτης Χατζηδάκης», είναι ότι καλύτερο για την οικογένεια μας και τις παρέες μας, στις χειμωνικές αλλά και στις γιορτινές «μαζώξεις», τις ημέρες που έρχονται…

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Η ποιότητα των «Αλλαντικών Κρήτης Χατζηδάκης» είναι εγγυημένη καθώς όλα τα προϊόντα είναι δικής τους παρασκευής και τα χοιρινά δικής τους εκτροφής. Τα «Αλλαντικά Κρήτης Χατζηδάκης» αποτελούν σήμα κατατεθέν ποιότητας και νοστιμιάς για κορυφαία προϊόντα κρητικής παραγωγής, συνδυάζοντας τις γεύσεις της παράδοσης με την πιο υψηλή σύγχρονη τεχνολογία παρασκευής!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ: Με έδρα το Καστέλι Μοιρών Δήμου Φαιστού ο Γ. Χατζηδάκης ξεκίνησε το 1970 μια μονάδα εκτροφής ζώων, βασισμένη στην σύγχρονη τεχνολογία και σε αρμονία με την φύση. Το 2000 συνδύασε την πολυετή πείρα του με την επιμονή στην κορυφαία ποιότητα προϊόντων και ίδρυσε την σημερινή οργανωμένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος και αλλαντικών.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ: Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι η εταιρεία καθιερώθηκε ως μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο των αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης  που παράγονται στις  τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις της.  Τιμώντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, με σεβασμό & αγάπη στην κρητική διατροφή η εταιρεία Αλλαντικά Κρήτης Χατζηδάκης»  δημιουργεί  γευστικά, εξαιρετικά  προϊόντα  κρέατος και αλλαντικών με συνταγές πλούσιες από τις ρίζες της κρητικής μας παράδοσης, με εκλεκτό κρέας, και αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ: Με το σήμα «Αλλαντικά Κρήτης Χατζηδάκης» θα βρείτε  μεγάλη γκάμα προϊόντων επεξεργασίας κρέατος , ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα : λουκάνικο ξιδάτο,  απάκι, σύγλινα, φιλέτο καπνιστό χοιρινό, φιλέτο γαλοπούλας, Χοιρινό καπνιστό, φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό. Ο σεβασμός στο καταναλωτικό κοινό για δημιουργία νέων προϊόντων έχει αναδείξει την εταιρεία «Χατζηδάκης» σε μια από τις μεγαλύτερες του είδους. Η πολυετής πείρα και το μεράκι  στην παραγωγή των προϊόντων της αποτελούν δέσμευση για την συνέχιση της προσφοράς της σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των πλέον απαιτητικών της γεύσης. Τα προϊόντα μπορούν να σταλούν παντού, τροφοδοτώντας Αλυσίδες  Supermarket, Catering, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Αγροτουριστικά Καταλύματα και για οποιαδήποτε κοινωνική Εκδήλωση.