Νότια Κρήτη

«ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΛΙΟΚΑΡΠΙ» με στόχο την καλύτερη ποιότητα, στις καλύτερες τιμές

«ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΛΙΟΚΑΡΠΙ» με στόχο την καλύτερη ποιότητα, στις καλύτερες τιμές

Η Εταιρία ΛΙΟΚΑΡΠΙ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ πρωτοπορεί, µε γνώμονα την άριστη ποιότητα στον κλάδο του ελαιολάδου

A-
A+
16/11/2019 | 14:56

Με βασική αρχή της φιλοσοφίας µας και επιδίωξη µας ότι «για κάθε ποιοτική προσπάθεια υπάρχει πολλαπλή ανταµοιβή» η εταιρία ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ δηµιουργεί την ιδέα “ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΛΙΟΚΑΡΠΙ”  και αναγνωρίζει την προσπάθεια του εκάστοτε συνεργάτη της.

Από κοινού θέτει µια νέα βάση συνεργασίας πιο ολοκληρωµένη, διαχειρίζοντας και µεταφέροντας όλη την τεχνογνωσία της στον  συνεργάτη, ισχυροποιώντας τον µε αποτέλεσµα να αποτελεί πρότυπο  προµηθευτή της πάντα µε τους κανόνες και τα αυστηρά κριτήρια που τηρεί η εταιρία ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ έως και σήµερα.

Βραβευµένη τα τελευταία 12 χρόνια µε συνεχή δράση και συµµετοχή σε διεθνείς εκθέσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Με γνώµονα πάντα την άριστη ποιότητα στις υπηρεσίες της και στην ενασχόληση της µε τον κλάδο του ελαιόλαδου η  “ΛΙΟΚΑΡΠΙ” ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ αναπτύσσεται µε µοναδικό κριτήριο την ποιότητα και την προσφορά στον τελικό καταναλωτή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Αποτέλεσµα αυτού αποτελεί  τα υψηλά στάνταρ διαχείρισης που εφαρµόζει,  η τεχνογνωσία που διαθέτει µε την πάροδο των χρόνων, καθώς και η επιλογή της πρώτης ύλης πάντα µε τα ποιοτικότερα κριτήρια, µε την βοήθεια πάντα υπερσύχρονου µηχανολογικού εξοπλισµού καθώς και εγκαταστάσεων που διαθέτει η εταιρία από τους επαναλαµβανόµενους εκσυγχρονισµούς της.

Η  υλοποίηση της  ιδέας ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΛΙΟΚΑΡΠΙ  έρχεται να ισχυροποιήσει όλα τα παραπάνω και να ενδυναµώσει τον συνεργάτη της – παραγωγό για την άριστη συνεργασία του από κοινού,  µεταφέροντας του την τεχνογνωσία της και να τον ανταµείψει µε τις υψηλότερες τρέχουσες απολαβές, αναγνωρίζοντας την από κοινού προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της. Όπως πάντα η εταιρεία  έχει την καλύτερη µέγιστη ελαιοποίηση και πληρώνει πάντα στις τρέχουσες υψηλές τιµές µετρητοίς, επιβραβεύοντας πάντα τους ελαιοπαραγωγούς.

Η αφοσίωση στην ποιότητα του ελαιολάδου ακολουθείται πατροπαράδοτα µε αποτέλεσµα οι κτιριακές εγκαταστάσεις, οι αποθηκευτικοί χώροι και ο µηχανολογικός εξοπλισµός να είναι τελευταίας τεχνολογίας και αρίστης ποιότητας, δίνοντας δικαιωµατικά µια θέση ανάµεσα στις καλύτερες εταιρίες παραγωγής και τυποποίησης εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, ανώτατης ποιότητας στην Ελλάδα.

Σε δύο άριστα ιδιόκτητα ελαιουργεία στους Βώρους και Κλήµα και ένα συνεργαζόµενο, Μπαµπιονιτάκης 2ο χλµ Μοιρών – Πόµπιας φιλοξενούνται πρότυπες µονάδες ελαιοτριβείου και αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, καθώς και υπερσύγχρονες, πλήρως αυτοµατοποιηµένες µονάδες εµφιάλωσης.

Νέα συνεργασία

Στην προσπάθεια αυτή το Ελαιουργείο Μπαµπιονιτάκη είναι πλέον ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΛΙΟΚΑΡΠΙ και είναι το τρίτο ελαιουργείο- ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ που εφαρµόζει  όλα τα πρότυπα διαχείρισης και τα κριτήρια που απαιτούνται, αλλά και συνοδοιπόρος στο ταξίδι του τελικού προϊόντος ΛΙΟΚΑΡΠΙ στο ράφι της παγκόσµιας αγοράς οπου τα τελευταία χρόνια κατέχει εξαίσια θέση.