Νότια Κρήτη

Σήμερα η δίκη για την δολοφονία του 24χρονου σε θερμοκήπιο στο Τυμπάκι

Σήμερα η δίκη για την δολοφονία του 24χρονου σε θερμοκήπιο στο Τυμπάκι

Ο δράστης τον έριξε στο έδαφος και στην συνέχεια συνέθλιψε το κεφάλι του με ένα σφυρί.

A-
A+
23/10/2018 | 8:25

Σήμερα Τρίτη εκδικάζεται  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. η υπόθεση της άγριας δολοφονίας, το Σεπτέμβριο του 2017, ενός 24χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε πεταμένος σε ρεματιά, με πολτοποιημένο κεφάλι, σε περιοχή του Τυμπακίου.

Ο δράστης της δολοφονίας ήταν ένας 33χρονος Πακιστανός με τον οποίο συγκατοικούσε το θύμα. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκε τυχαία ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου όπου εργαζόντουσαν και οι δυο ως εργάτες.

Ο 33χρονος ομολόγησε ότι καυγάδισαν, τον έριξε στο έδαφος και στην συνέχεια συνέθλιψε το κεφάλι του με ένα σφυρί, ισχυριζόμενος ότι τον σκότωσε λόγω προσωπικών διαφορών.

Το χρονικό

Νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, σε ρυάκι κοντά σε θερμοκήπια στο Τυμπάκι, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο άντρας, νεαρής  ηλικίας, βρέθηκε σε ρυάκι δίπλα στα θερμοκήπια της περιοχής Λάκκος του Τυμπακίου με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσωδίας, μη αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο το πτώμα να βρισκόταν στο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέρεται να είχαν γίνει προσπάθειες ώστε το πτώμα να τυλιχτεί σε νάιλον, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες “πρόδωσαν” την ύπαρξή του στην περιοχή.

Στο μακάβριο εύρημα οδηγήθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, λόγω της ανυπόφορης δυσοσμίας που αναδιδόταν από το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του άτυχου άνδρα σε προχωρημένη σήψη. Ο ιδιοκτήτης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε θορυβηθεί από το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ο νεαρός Πακιστανός δεν ερχόταν στο θερμοκήπιο για δουλειά και πως παρέμεναν άφαντα τα ίχνη του.

Ο ιδιοκτήτης αναζητούσε το νεαρό άνδρα, που απασχολούσε στο θερμοκήπιό του ως εργάτη και η αναζήτηση αυτή τον οδήγησε στην αποκάλυψη του πτώματος, φέρνοντάς τον μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού το κεφάλι του θύματος ήταν πολτοποιημένο!

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία όσο και ο ιατροδικαστής, προκειμένου να ερευνήσουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.