Νότια Κρήτη

Συγχαρητήρια επιστολή με αφορμή την χειροτονία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας, κ.κ Μύρωνα

Συγχαρητήρια επιστολή με αφορμή την χειροτονία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας, κ.κ Μύρωνα

A-
A+
11/07/2018 | 12:28

Με αφορμή την χειροτονία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας, κ.κ Μύρωνα, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε τη παρακάτω επιστολή:

«Το Ηράκλειο, η γενέθλια πόλις Σας, χαίρεται για το αγλαόκαρπο τέκνο της, που χειροτονείται Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας, από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Είμαι βέβαιος ότι η εκλογή Σας από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως Ποιμενάρχου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας, έχει γεμίσει  με χαρά και ευφροσύνη, όχι μόνο τη γενέτειρα σας, αλλά και τον κλήρο και τον λαό της θεοσώστου Επαρχίας Σας.

Σας εύχομαι καρποφόρα Αρχιερατεία και Σας διαβεβαιώ ότι παραμένω πάντοτε στη διάθεση Σας για κάθε αρωγή, στο υπεύθυνο και ιερό έργο που αναλαμβάνετε».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.