Νότια Κρήτη

Συμμετέχουν οι δάσκαλοι της Μεσαράς στη νέα 24ωρη απεργία την Δευτέρα

Συμμετέχουν οι δάσκαλοι της Μεσαράς στη νέα 24ωρη απεργία την Δευτέρα

Για το σύστημα διορισμών.

A-
A+
12/01/2019 | 20:52

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μεσαράς “ΦΑΙΣΤΟΣ”:

“Νέα 24ωρη Απεργία για το σύστημα διορισμών την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι, στη Μεσαρά η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση (11-1-2019) για την απόσυρση του σχεδίου νόμου για το νέο σύστημα διορισμών και το αίτημα για Χιλιάδες Μόνιμους Διορισμούς Εκπαιδευτικών ξεπέρασε το 80,38%!!! Παλιοί και νέοι συνάδελφοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ αγωνιούν και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο!!! Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε δυναμικά τον αγώνα!

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» για την νέα απεργία στις 14/1/19 αποφάσισε να συμμετέχουμε μαζικά – Μόνιμοι & Αναπληρωτές – στην απεργιακή κινητοποίηση και στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στο Ηράκλειο στην πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 π .μ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΑ! ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ! ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γρηγόρης Γιαμαλάκης Ιωάννης Μαθιουδάκης