Νότια Κρήτη

Τεσσάρα της Φαιστού στην Τριτωνία

Τεσσάρα της Φαιστού στην Τριτωνία

A-
A+
09/12/2018 | 18:11

Πετυχαίνοντας από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Φαιστός κατάφερε επικρατήσει με σκορ 4-0 της Τριτωνίας και να επιβάλλει τον ρυθμό της στον αγώνα. 

Στο 35′ ο Χατζηδάκης με πλασέ στην κλειστή γωνία του Κτιστάκη έκανε το 1-0. Στο 42′ ο Παπαδάκης Γ.Γ. με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των Μεσσαριτών κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο,

Στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης η Φαιστός βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Παπαδάκη Γ.Μ. με πλασέ να στέλνει αυτή τη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το “κερασάκι” στην τούρτα για την ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη ήρθε στο 60′ με τον Παπαδάκη Γ.Μ. να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ με διαγώνιο σουτ και να γράφει το τελικό 4-0. Στο 77′ μάλιστα ο Παπαδάκης Γ.Μ. λίγο έλειψε να σημειώσει χατ-τρικ αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Φαιστός: Λεοντιάδης,Χατζηδάκης(80′ Μαράκης), Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ, Γκλεζάκος (73′ Ρουκουνάκης), Παπαδάκης Α, Ρινακάκης (65′ Νταουσιάνης), Γκερεδάκης,Μάλι (80′ Καρταλιαννάκης. Παπαδάκης Γ,Μ. Παπαδάκης Γ.Γ

Τριτωνία: Κτιστάκης, Φτυλάκης (72′ Γιαννόπουλος), Καργιωτάκης, Μιχελινάκης, Σφακιανάκης, Σαξώνης,Μιαούλης,Αντωνακάκης (65′ Βαγγέλι), Φραγκιαδάκης, Στεφανάκης (82′ Μερκουλίδης Δ.), Στρατιδάκης (77′ Γιαννακάκης).

 

 

prismasport