Νότια Κρήτη

«Θύμα της προχειρότητας και της αδιαφορίας των υπευθύνων ο δρόμος Ηρακλείου – Μεσαράς»

«Θύμα της προχειρότητας και της αδιαφορίας των υπευθύνων ο δρόμος Ηρακλείου – Μεσαράς»

Δήλωση Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου νομού Ηρακλείου κ. Γιώργου Μερωνιανάκη.

A-
A+
21/03/2019 | 13:07

 «Κι ενώ στελέχη της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Κρήτης ετοιμαζόντουσαν να κόψουν προεκλογικά κορδέλες στον δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς η πραγματικότητα ακυρώνει τα σχέδιά τους και τους φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους.

Αν και ήταν γνωστές οι δυσκολίες του έργου οι υπεύθυνοι επί δύο χρόνια είχαν «παγώσει» το έργο και χαρακτήριζαν κινδυνολόγους όσους επεσήμαναν τον κίνδυνο απένταξής του.

 Τι έχουν να πουν, λοιπόν, όλοι αυτοί σήμερα, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ παραδέχθηκε δημόσια πως «Δεν θα είναι έτοιμος ο δρόμος για να κυκλοφορήσει το όποιο αυτοκίνητο στο τέλος του μήνα»και πως όταν δοθεί ο δρόμος  στην κυκλοφορία θα βρίσκεται «υπό παρακολούθηση»;

 Μας λένε, δηλαδή, πως ο δρόμος όταν κάποια στιγμή παραδοθεί δεν θα είναι ασφαλής για τους χιλιάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες που θα τον χρησιμοποιούν.

Ενώ είναι ορατό το ενδεχόμενο να χρειαστούν επιπλέον πόροι για έργα «θωράκισης» του έργου, με τους υπεύθυνους να μην έχουν ιδέα από που μπορούν να αντληθούν οι πόροι αυτοί.

Αυτάείναι τα αποτέλεσμα όταν έργα πνοής για τον τόπο αντιμετωπίζονται με προχειρότητα και αδιαφορία. Και δυστυχώς το μάρμαρο πάντα πληρώνει ο λαός».

Γιώργος Μερωνιανάκης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη –

«Η Κρήτη Μπροστά