Νότια Κρήτη

ΖΑΡΟΣ: Ενίσχυση των εξαγωγών μέσα από τη διεθνή έκθεση «ANUGA 2019»

ΖΑΡΟΣ: Ενίσχυση των εξαγωγών μέσα από τη διεθνή έκθεση «ANUGA 2019»

Το περίπτερο της ZARO’S προσέλκυσε καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσ

A-
A+
15/10/2019 | 10:46

Στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2019», η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών στη Ευρώπη και διεξάγεται στην Κολωνία της Γερμανίας, έδωσε για ακόμα μια φορά το παρόν το νερό του Ψηλορείτη, το πολυβραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S.

Το περίπτερο της ZARO’S προσέλκυε καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκπροσώπους γερμανικών εισαγωγικών εταιρειών, αλυσίδων λιανικής, και σε εμπορικούς επισκέπτες από άλλες χώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των διοργανωτών, στην έκθεση βρέθηκαν περίπου 165.000 επισκέπτες από 198 χώρες.

Η συμμετοχή της ΖΑΡΟΣ στην έκθεση -η οποία διεξήχθη από το Σάββατο 5/10 έως την Τετάρτη 9/10- αναμένεται να ενισχύσει την ήδη έντονη εξαγωγική δραστηριότητά της που έφτασε για το 2018 στο 43,5% και συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και το 2019, με παρουσία εντός και εκτός Ευρώπης, από τον Καναδά, τη Γαλλία και τη Γερμανία μέχρι το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κίνα.

Η επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Anuga και η σταθερά αυξανόμενη ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, έρχονται σε συνέχεια μιας πορείας σημαντικών διακρίσεων στους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς του κόσμου, όπως το δεύτερο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό για τα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά στην κινεζική αγορά το 2019, την κατάταξη του ZARO’S στην δεύτερη θέση των Taste Awards του “Fine Waters” για το 2019 και τη βράβευσή του ως το «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό του Κόσμου» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting για το 2017.